Video dneva
Polemična debata Udoviča in Zupana

Po tekmi Švica - Slovenija (2:3) sta imela v studiu TV Slovenija polemično debato Sašo Udovič in Branko Zupan. Udovič, nekdanji slovenski reprezentant, je pogrešal večjo odločnost obrambe. "Nabij žogo prek St. Jakob Parka do Nemčije, če je mogoče. Pred prvim zadetkom so bili Švicarji klinično mrtvi. Zmedeni, nekvalitetni, nekonkretni. Po prvem zadetku so postali samozavestni in tudi prisilili sodnika, da jih je podpiral, čeprav - ne smemo se oglašati zaradi sojenja, saj je bilo to korektno. Enostavno smo za poraz krivi sami." Zupan, priznani trener, je oporekal: "Gre za strokovne in taktične rešitve v igri, o katerih bo Sašo težko sodil, ker ni vodil nobene tekme kot trener. Ko nasprotna ekipa pritiska, je treba vedeti, kako se vzpostavi ravnovesje v napadu, zvezni liniji in obrambni vrsti." Po Zupanovem mnenju se je Slovenija preveč zaprla, izpeljati ji ni uspelo nobenega protinapada več, Katančeve menjave pa niso bile posrečene.

V galerijo ...

Oddajte svoj komentar:

Prijavi sovražni govor

ursus8 (7. september 2015 ob 14:26)
pač je pa tud možno da je več rešitev za ne zgubit po 2:0
mislm ja, lahko to reši trener z postavitvijo (to je tud njegova naloga), so pa potem tukaj tud igralci, in Udovič pač glead iz igralskega vidika. Če si predzadnji pri 2:0 pač ne daš riskantne podaje v sredino če že jo daš na stran. še bolše pače nisi siguren, da poskušaš z dolgo podajo naprej, kjer je zgubljena žoga manj boleča.
sammy13 (7. september 2015 ob 14:58)
A da bi Udovič, ki je igral skupaj s Katancem in nato tudi za Katanca, rekel kaj proti Katancu? Ki je v hierarhiji NZS nekaj nadstropij nad njim? To je približno tako, kot da bi od Djonija Novaka pričakovali, da svojih igralskih kolegov ne bo tožil novinarjem.
The Stig (7. september 2015 ob 15:37)
teoretik proti praktiku...

katanec je postavil ekipo za dva gola. mislim, da ni naročil podaj, ki jih ne naredi mulc pred blokom!
če se userješ na terenu ti ne pomaga katanec skupaj z murinjem in fergusonom skupaj
jackm8 (7. september 2015 ob 15:58)
Branko Zupan priznani trener.
tomjaz11 (7. september 2015 ob 16:01)
prva tekma, ko je kao Stevanovič bil kriv za poraz, to sploh ni res in spet bil krivec Katanec, saj je čakal z Lazarevičem do 80 minute in potem se izgovarjal na rdeči karton, če bi posal Lazareviča zadnjih 10 minut. Tale Udovič kar nekaj naklada...
tomjaz11 (7. september 2015 ob 16:02)
popravljam, če bi lazareviča poslal zadnjih 25 minut, bi lahko prišli do zmage.
tomjaz11 (7. september 2015 ob 16:08)
Stojanovič poplnoma isto izgubil proti norveški, ko je parkiral avtobus pred golom...
tomjaz11 (7. september 2015 ob 16:19)
tale steklena vaza pravi primer, mi mogli še bolj razbijati, a mi smo pustili, da so se oni sestavljali in nato razbili našo vazo. :)
zarman (8. september 2015 ob 09:44)
...ni problem v Katancu, problem je v dveh, treh igralcih. Zelo nezrelo so se odzvali in to takšni igralci, ki bi naj predstavljali slovenski pogon. Večno mladi Rene..., malo je potrebno razmišljati, saj je profesionalec, ki igra v najmočnejši ligi! Kar pa se tiče debate, Sašo je pihal od jeze, debata pa je bila simpatična. Imam rad, kadar se dva v svojih mnenjih ne strinjata. Res pa je, da sta se malo preveč "duvala"!
K. (8. september 2015 ob 23:30)
Tomjaz11 za selektorja!!!!!

Vabilo
Imate tudi vi video, ki bi ga radi pokazali drugim? Naložite ga na www.rtvslo.si/mojvideo ali ga pošljite na mmc@rtvslo.si.
Kazalo