Zimski športi - Arhiv

Iskalnik po sekciji


Iskane besede:
Od:
Do:
Zimski športi - Arhiv
Razočarana bo, ko bo dojela, kakšno priložnost je zamudila "Medalja je bila dosegljiva, lahko odstopiš, lahko pa si nekje med petim in desetim mestom, kar pa ni to to, saj na olimpijskih igrah štejejo le medalje," je po kombinacijski tekmi povedala Maruša ...
Napaka na olimpijskem slalomu dobra šola za Hadalina Po dveh solidnih nastopih v kombinaciji in veleslalomu si je od olimpijskega slaloma Štefan Hadalin obetal dober nastop, a je na prvi progi napravil napako in odstopil.
Mateja Svet: Želijo si, naj pojasnim, a to težko dam. Ker tega ni več. Zakaj si nehala, Mateja? Ali obstaja en jasen stavek?
Flisar: Razočaran nisem, sem pa žalosten "Rezultat je dober, nisem pa na to ciljal, saj sem sem prišel po zmago," je v mešani coni v Phoenix parku razlagal Filip Flisar, potem ko je tekmo smučarskega krosa končal na sedmem mestu.
Marguč: Pod olimpijskimi krogi štejejo le medalje Slovenija bo imela na paralelnem deskarskem veleslalomu močno zasedbo. V moški konkurenci bodo nastopili trije, od katerih se je letos Rok Marguč že zavihtel na oder za zmagovalce.
Kljub neizpolnjenemu cilju Janus po igrah ni razočaran Četudi je sezona zelo povprečna, so pred olimpijskimi igrami med kandidati za medalje omenjali tudi slovenske skakalce, ki so v zadnjih zimah razvajali z odličnimi rezultati.
Olimpijske tekme v slogu celotne sezone zelo povprečne Skakalci so olimpijske igre končali z ekipno tekmo. Slovenci so v Pjongčangu zasedli peto mesto, kar je, kot so poudarili člani ekipe, realen kazalnik celotne zime.
Že pogled na klanec Faka zabolel, kaj šele delo do vrha "V vsakem krogu sem poskušal v bistvu iti čez to mejo svojih zmožnosti, kar sem tudi plačal v zadnjem krogu, ko nisem imel več moči," je po tekmi s skupinskim štartom dejal Jakov Fak.
Kranjec: Ne bom si očital teh štirih desetink "Če Kristoffersen naredi tako vožnjo in sta na vrhu še Hirscher ter Pinturault, ki sta tako vrhunska in imata prednost, težko računaš še na ta korak naprej," je povedal Žan Kranjec.
Tako lepe sanje, da se ne želi prebuditi Po razočaranju na srednji napravi v Pjongčangu se je Kamil Stoch v slogu velikega šampiona odzval na veliki južnokorejski skakalnici in tretjič skočil na olimpijski vrh.
"Grenak priokus, saj je naslednja priložnost šele čez štiri leta" Kar čez noč se v športu malokrat kaj spremeni in slovenski skakalci so v skladu s povprečnimi nastopi na srednji olimpijski napravi nadaljevali tudi na večji skakalnici v Pjongčangu.
Foto/video: Podelitev medalje Faku: Če sem zdrav, ni bojazni za rezultat Jakov Fak je četrt čez 11. uro okoli vratu dobil prigarano srebrno odličje, ki si ga je na olimpijskih igrah v Pjongčangu včeraj pritekel in pristreljal na biatlonski preizkušnji na 20 kilometrov.
Velepec: Jakov z vrnitvijo po vseh težavah dokazal, da je velik šampion Jakov Fak, ki je v Pjongčangu osvojil olimpijsko srebro , trenira po programu Uroša Velepca, ki vodi ukrajinske biatlonke.
Za srebrno nagrado Fak iz telesa iztisnil, kolikor se je dalo "Po zadnjih dveh tekmah je bilo zelo težko. Da se pobereš iz tega, moraš imeti zares razčiščene stvari v glavi," je po osvojenem olimpijskem srebru povedal Jakov Fak.
Shiffrinova izdala recept: Na OI se ne brani prednosti, ampak se napada Po težavah z vremenom so organizatorji v Pjongčangu šesti tekmovalni dan le izpeljali prvo tekmo alpskih smučark in že na uvodni je najboljša v tej zimi svetovnega pokala Mikaela Shiffrin prišla do ...
Ana Bucik na kombinaciji dobila prave slalomske občutke Ana Bucik, prva dama slovenskega slaloma, je na olimpijske igre v Pjongčang prišla z odlično popotnico, saj se je v Lenzerheideju prvič v karieri povzpela na oder za zmagovalke.
"Mazohist" Fourcade v jezi črpal moč za popoln napad Ko je tretji s šprinta Dominik Windisch na novinarski konferenci dejal, da bo Martin Fourcade kmalu na vprašanja odgovarjal kot dobitnik medalje, je imel popolnoma prav.
Najboljši mladinki na svetu navdušeni nad olimpijskimi igrami Drugič se bodo za olimpijske medalje potegovale smučarske skakalke. V Pjongčang je prišla zelo mlada slovenska četverica, na čelu z najboljšima z mladinskega svetovnega prvenstva.
Olimpijski prvak v pričakovanju podelitve in večernega piva Nemčija slavi novega skakalnega junaka. Andreas Wellinger se je najbolje znašel v zahtevnih razmerah na srednji skakalnici v Pjongčangu in v finalu s petega mesta skočil do olimpijskega zlata.
Po ponesrečenem uvodu olimpijskega trojčka skakalci jezni in razočarani Besede Jerneja Damjana, da želi čim prej pozabiti srednjo napravo v Pjongčangu in ničesar prinesti na veliko, veljajo za vse slovenske skakalce. Svetla točka je bil le finalni skok Petra Prevca.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ...
Izbor
Oglasno sporočilo
link
Varuh zdravja: športni klub brez vstopnin in članarine
19. februar 2018 ob 10:54 V spletni telovadnici Varuh zdravja je iz dneva v dan živahneje. Ob vadbah v živo in posnetih treningih pridno telovadimo mladi in stari, izkušeni rekreativci in začetniki.
Več novic ...
Citat za prebrat
link
Andre Myhrer
4
22. februar 2018 ob 12:02 Ne vem, koliko kitar je vredno olimpijsko zlato. Mogoče si bom lahko kupil dve.
Več novic ...
Anketa: 21. februar 2018 ob 14:17

Kaj je glavni razlog za slabo sezono slovenskih alpskih smučarjev v hitrih disciplinah?

Slabi treningi
Nekonkurenčen material
Krivec je trener Peter Pen
Neambicioznost
V taki konkurenci je težko pričakovati presežke
Arhiv
Kazalo