Zimski športi
slice
Hirscher si je zlomil gleženj že prvi dan priprav
Vsaj šest tednov počitka, 17. avgust 2017 ob 16:34 Avstrijski smučarski as Marcel Hirscher je imel smolo že prvi dan snežnih priprav, saj si je med treningom slaloma na ledeniku Mölltal zlomil gleženj na levi nogi.
33
Kubacki ostaja nepremagljiv, najboljši Slovenec v Courchevelu Jelar
30
12. avgust 2017 ob 20:34 Poljski smučarski skakalec Dawid Kubacki ostaja nepremagljiv na tekmah poletne velike nagrade, saj je slavil tudi v Courchevelu. Najboljši Slovenec presenetljivo Žiga Jelar na 13. mestu.
V Courchevelu zmagala Nemka, Rogljeva deveta
2
11. avgust 2017 ob 21:22 Smučarska skakalka Špela Rogelj je olimpijsko sezono začela z devetim mestom na tekmi poletne velike nagrade v Courchevelu, Ema Klinec in Urša Bogataj pa sta bili 11. in 17. Zmagala je Nemka ...
V Courchevel brez Petra Prevca
38
9. avgust 2017 ob 10:28 Selektorja moške in ženske reprezentance v smučarskih skokih Goran Janus in Sten Baloh sta izbrala tekmovalce, ki bodo konec tedna nastopili na poletni veliki nagradi v Courchevelu.
Eva Logar po drugačne življenjske zmage
5
7. avgust 2017 ob 17:59 Smučarska skakalka Eva Logar, leta 2011 četrta na svetovnem prvenstvu, se je pri 26 letih odločila, da konča kariero.
Kubacki znova najboljši, Peter Prevc z novimi smučmi 26. Poljak Dawid Kubacki je odločno dobil tudi drugo tekmo smučarjev skakalcev poletne velike nagrade. V Hinterzartnu so točke osvojili štirje Slovenci.
44
Hirscher glavo odklopil tako, da jo je imel pod vodo Avstrijski smučarski as Marcel Hirscher se je pred začetkom priprav na olimpijsko sezono dobro spočil, po štirih mesecih premora pa se spet vrača na sneg.
9
Skozi sito kvalifikacij v Hinterzartnu šest Slovencev Na sobotni tekmi poletne Velike nagrade smučarjev skakalcev v Hinterzartnu bo nastopilo šest Slovencev. V kvalifikacijah je bil najboljši Rok Justin na 18. mestu. Justin je pristal pri 98,5 m.
14
"Če so z mano, ubogajo, če so sami, pa malo manj" Slovenski alpski smučarji končujejo kondicijske priprave na Gorenjskem in težko čakajo, da odletijo na snežne treninge na južno poloblo, kjer pa zaradi poškodbe ne bo Ane Drev.
14
Freunda ne bo v olimpijski sezoni Nemški smučarski skakalec Severin Freund bo moral zaradi vnovične poškodbe križnih vezi izpustiti naslednjo, olimpijsko sezono.
10
Enajsti Semenič najboljši Slovenec v Wisli Poljak Dawid Kubacki je zmagovalec uvodne posamične tekme smučarjev skakalcev za poletno veliko nagrado v Wisli. V finalu je bilo pet Slovencev.
14
Slovenski skakalci četrti v Wisli Slovenski smučarji skakalci so na uvodni ekipni tekmi poletne velike nagrade v Wisli osvojili četrto mesto. Pred njimi so bili Poljaki, Norvežani in Nemci.
14
Vseh sedem Slovencev na prvo tekmo, najboljši Kranjec V Wisli na Poljskem se je s kvalifikacijami začela poletna velika nagrada v smučarskih skokih. Na prvo tekmo se je uvrstilo vseh sedem slovenskih skakalcev.
4
Janus izbral sedem "orlov" za Wislo Selektor slovenskih skakalcev Goran Janus je določil ekipo sedmih skakalcev za uvodno tekmo poletne velike nagrade, ki bo konec tedna v Wisli na Poljskem.
5
MOK: Druml lahko nastopi za Slovenijo na ZOI Mednarodni olimpijski komite je dal zeleno luč za nastop koroškega Slovenca Tomaža Drumla na zimskih olimpijskih igrah v Pjongčangu.
7

Citat za prebrat
link
Gašper Okorn
37
17. avgust 2017 ob 17:58 Pri nekom, ki je začel razmišljati, da bi pri Olimpiji rad vzel 500 evrov več, se je takoj prižgala rdeča luč.
Več novic ...
Anketa: 4. avgust 2017 ob 17:27

Ali se bodo nogometaši Maribora prebili v Ligo prvakov?

da
ne
Arhiv
Kazalo