Zimski športi
slice
Video: Kranjcu po 16 letih uspelo prekiniti veleslalomski urok!
Hirscher brez konkurence, 17. december 2017 ob 14:54 Avstrijec Marcel Hirscher je v Alta Badii še petič zapored dobil veleslalom za svetovni pokal, slovenske navijače pa je ogrel Žan Kranjec, ki je osvojil 3. mesto.
203
Video: Freitag suvereno osvojil Engelberg; P. Prevc 14.
152
17. december 2017 ob 17:09 Nedeljsko tekmo smučarjev skakalcev za svetovni pokal v Engelbergu je prepričljivo dobil Nemec Richard Freitag. Od Slovencev se je na 14. mestu najbolje odrezal Peter Prevc.
Lundbyjeva razred zase; lep ekipni uspeh Slovenk
2
17. december 2017 ob 17:06 Nedeljsko tekmo smučark skakalk v Hinterzartnu je dobila Norvežanka Maren Lundby, v obeh serijah je bila najdaljša in je suvereno zmagala.
Fourcade dobil skupinski štart, Fak osmi
19
17. december 2017 ob 16:37 V Annecyju sta bili danes na sporedu še dve tekmi biatloncev za svetovni pokal, sploh prvič v sezoni v najatraktivnejši disciplini - tekmi s skupinskim štartom.
Anna Veith slavila prvič po skoraj treh letih
24
17. december 2017 ob 11:36 Avstrijka Anna Veith je v Val d'Iseru dobila superveleslalom, s tem pa prvo tekmo v svetovnem pokalu po marcu 2015.
Norveško prvenstvo: Na zasledovanju na vrhu kar pet Norvežank Pred začetkom leta so številni napovedali prevlado norveških športnikov v smučarskih tekih, kar je Dobbiaco le potrdil.
4
Slovenski skakalci v finalu Engelberga izgubljali Slovenski skakalci se drugič v sezoni svetovnega pokala niso prebili med 15. V Engelbergu je bil še najboljši Peter Prevc, 16. Z minimalno prednostjo je zmagal Norvežan Anders Fannemel.
175
Video: Svindal pometel s tekmeci, polom Slovencev Smukaško tekmo za svetovni pokal v Val Gardeni je suvereno dobil Norvežan Aksel Lund Svindal, ki je bil pravzaprav razred zase. Le še Kjetil Jansrud mu je bil dostojen tekmec.
111
J. T. Boe suvereno do nove zmage, Fak spet trinajsti Norvežan Johannes Thignes Boe je v Annecyju blestel tudi na zasledovalni tekmi biatloncev in zmagal petič v novi sezoni svetovnega pokala. Jakov Fak je osvojil 13. mesto.
7
Video: Vonnova v Val d'Iseru do 78. zmage v karieri Američanka Lindsey Vonn je velika zmagovalka superveleslaloma za svetovni pokal v Val d'Iseru. Prvič po 13 letih in pol na štartu superveleslaloma ni bilo slovenske smučarke.
38
Skozi "sito" Engelberga vseh sedem Slovencev Slovenski smučarji skakalci so bili uspešni v kvalifikacijah Engelberga, saj se je vseh sedem uvrstilo na sobotno tekmo za svetovni pokal. Najboljši je bil Anže Semenič na osmem mestu.
34
J. T. Boe dobil šprint, Fak z zgrešenim strelom 13. Johannes Thignes Boe je zmagovalec šprinterske biatlonske tekme za svetovni pokal v Annecyju. Jakov Fak je osvojil 13. mesto.
12
Gloria Kotnik v Cortini do dosežka kariere Na drugem letošnjem paralelnem veleslalomu svetovnega pokala v deskanju je presenetila Gloria Kotnik, ki se je prvič v karieri uvrstila v četrtfinale in osvojila osmo mesto.
11
Ferstl po poti Wasmeierja, Kline med 15 najboljših Nemec Josef Ferstl je v Val Gardeni izkoristil vremenske razmere in se v superveleslalomu veselil prve zmage v svetovnem pokalu.
35
Filip Flisar po novem padcu: Spremlja me nesreča Filip Flisar je v Montafonu dobro nastopal, a se je spet zapletel v padec, zaradi katerega je svoje nastope končal v četrtfinalu.
23

Citat za prebrat
link
Ricardo Kaka
8
17. december 2017 ob 17:50 Oče, bilo je veliko več, kot sem si kadar koli lahko zamislil. Hvala! Zdaj sem pripravljen na naslednje potovanje. V Jezusovem imenu. Amen.
Več novic ...
Anketa: 4. december 2017 ob 09:55

Ali podpirate imenovanje Tomaža Kavčiča za selektorja slovenske nogometne reprezentance?

Da
Ne
Arhiv
Kazalo