Zimski športi
slice
Fabienne Suter ne bo več smučala
V svetovnem pokalu dobila štiri tekme, 22. april 2017 ob 10:07 Švicarska alpska smučarka Fabienne Suter se je pri 32 letih odločila, da konča svojo športno pot.
8
Z novo veleslalomsko smučko spet več užitkov v smučanju
1
10. april 2017 ob 20:15 Čeprav se je smučarska sezona že končala, Slovenci še vedno trenirajo, in sicer na Krvavcu. Ekipa TV Slovenija je "ujela" moško reprezentanco v hitrih disciplinah.
Test smuči bo povedal, katere so najboljše in najlepše
4
9. april 2017 ob 12:39 Smučarji različnih znanj, med njimi tudi izjemni tekmovalci, so na smučišču Silvretta Montafon preizkušali in ocenjevali kakovost in videz smuči za naslednjo sezono.
Ilka Štuhec: Recept? Smučam in uživam, za drugo me ne briga.
25
2. april 2017 ob 12:50 Nasledila je Tino Maze, ujela Matejo Svet. Osvojila je zlato medaljo na svetovnem prvenstvu in mali smukaški globus. Po sezoni presežkov se je z Ilko Štuhec pogovarjal Aleš Smrekar.
Z rdečico na obrazu zrli na prostor za gledalce
105
31. marec 2017 ob 09:59 Morda razmišljam drugače, ampak pod to sem vedno podpisan: zdi se mi, da je pristašev naših zimskih šport ov morda vse manj.
Japonec Juzuru Hanju svetovni prvak Japonski umetnostni drsalec Juzuru Hanju je na svetovnem prvenstvu v Helsinkih osvojil zlato medaljo.
Ruska najstniška senzacija Medvedjeva ubranila naslov 17-letna Jevgenija Medvedjeva je na svetovnem prvenstvu v umetnostnem drsanju v Helsinkih osvojila naslov svetovne prvakinje.
4
Video: Štuhčeva pokazala zlato medaljo in oba globusa Na Kongresnem trgu v Ljubljani so navijači pozdravili slovenske junake zime, med katerimi je bila tudi najboljša smukačica na svetu Ilka Štuhec.
67
V pokoj oddrsal eden največjih ruskih športnikov - Plušenko Eden največjih umetnostnih drsalcev vseh časov Jevgenij Plušenko je pomahal športni karieri v slovo.
11
Domen Prevc v Indonezijo, Peter z novo pričesko Domen Prevc je po končani sezoni hitro sedel v šolske klopi, letos pa ga čaka tudi maturantski izlet. In to v Indonezijo!
19
Za konec slavje Bucikove in Kosija Na Krvavcu so opravili še zadnji tekmi državnega prvenstva v alpskem smučanju. V kombinaciji sta Štefana Hadalina in Marušo Ferk na vrhu nasledila Klemen Kosi in Ana Bucik.
1
Grmova na SP-ju končala po kratkem programu Daša Grm je na svetovnem prvenstvu v Helsinkih tekmovanje končala po kratkem programu. Zasedla je predz adnje, 36. mesto, za svoj nastop pa je prejela oceno 46,63.
3
V superveleslalomu prvaka Brezovnikova in Čater Alpski smučarji in smučarke so se na Krvavcu potegovali za naslove državnih prvakov v superveleslalomu. V ženski konkurenci je slavila Saša Brezovnik, v moški pa Martin Čater.
6
Specialistka za slalom Strachova pri 32 končala kariero Ob koncu zimske sezone se je od profesionalnega smučanja poslovila češka alpska smučarka Šarka Strachova. Za konec kariere se je specialistka za slalom odločila pri 32 letih.
6
Med rekorderji treh letalnic tudi Peter Prevc Smučarji skakalci so letos nastopili na treh letalnicah, prav na vseh je rekord naprave (vsaj za nekaj minut) postavil Stefan Kraft.
28

Citat za prebrat
link
Albert Masnu
17
25. april 2017 ob 12:34 Messi je v nedeljo doživel katarzo in ne spomnim se, da bi ga kdaj v življenju videl tako čustveno slaviti zmago.
Več novic ...
Anketa: 20. april 2017 ob 11:05

Kdo je za vas MVP rednega dela sezone v Ligi NBA?

James Harden (Houston)
LeBron James (Cleveland)
Kawhi Leonard (San Antonio)
Russell Westbrook (Oklahoma)
Nekdo drug
Arhiv
Kazalo