Zimski športi
slice
Vonnova se želi pomeriti z moškimi
Vonn: Zaslužim si malce več spoštovanja, 18. januar 2017 ob 19:18 Lindsey Vonn, najuspešnejša smukačica vseh časov, je znova poudarila, da bi rada tekmovala proti alpskim smučarjem.
72
Slovenci skromni na prvem treningu v Kitzbühelu
39
18. januar 2017 ob 14:12 Eden izmed vrhuncev smučarske sezone je smuk s petelinjega grebena v Kitzbühelu. Najbolj spektakularna tekma v svetovnem pokalu bo v soboto, na prvem treningu pa je bil najhitrejši Steven Nyman.
Svindal in Ligety že končala sezono
24
17. januar 2017 ob 12:37 Olimpijski in svetovni prvak v veleslalomu Američan Ted Ligety bo moral na operacijo in bo tudi to sezono končal predčasno. Enaka usoda je doletela Aksla Lunda Svindala.
Kombinacijo iz Zauchenseeju utegnejo izpeljati v Crans Montani
10
17. januar 2017 ob 10:44 Direktor svetovnega pokala v alpskem smučanju Atle Skaardal je dejal, da bi odpadlo žensko kombinacijo iz Zauchenseeja lahko nadomestili v Crans Montani konec februarja.
Jaz, Tina: zaupni dnevniki gladiatorke belega cirkusa
143
17. januar 2017 ob 06:48 Novinar Vito Divac je ob pisanju biografije Jaz, Tina, spoznal, kako izjemna oseba je Tina Maze, njena globina razmišljanja pa je takšna, kot je pri športnikih še ni doživel.
Popoln konec tedna za Stocha v Wisli, Domen le desetinko za Tandejem Na skakalnici Adama Malysza v Wisli so Poljaki prišli na svoj račun. Kamil Stoch se je veselil dvojne zmage. Domen Pr evc je drugo tekmo končal na tretjem mestu.
345
Odziv ekipe Ilke Štuhec: Obveznosti do Fliska so bile izpolnjene V soboto je odjeknila novica, da se je podjetnik Mojmir Flisek, ki je sodeloval z ekipo Ilke Štuhec, znašel v kazenskem postopku.
87
Flisar v Watlesu le do 17. mesta, "viroza največji krivec za slabši izid" Filip Flisar v Watlesu na Južnem Tirolskem spet ni posegel v ospredje - tokrat se je njegova pot končala v osmini finala.
5
Video: Scheyerjeva presenetila smukačice v Zauchenseeju Smuk za svetovni pokal v Zauchenseeju je (nekoliko presenetljivo) dobila Avstrijka Christine Scheyer. Ilka Štuhec je osvojila peto mesto.
241
Kristoffersen odbil napad Hirscherja, uvrstitev kariere za Hadalina Henrik Kristoffersen je na klasičnem slalomu v Wengnu upravičil vlogo favorita. Odlično je nastopil tudi edini slovenski predstavnik Štefan Hadalin, ki je zasedel 15. mesto.
165
Mäkäräinenova znova zmagala v Ruhpoldingu; Gregorinova 21. Martin Fourcade je v Ruhpoldingu dobil tudi zasledovalno preizkušnjo svetovnega pokala. V ženski konkurenci je zmagala Kaisa Mäkäräinen.
33
Višnarjeva in Lampičeva zadovoljni z osmim mestom v Dobbiacu Na ekipnem šprintu smučark tekačic za svetovni pokal je v Dobbiacu zmagala ruska ekipa. Katja Višnar in Anamarija Lampič sta zasedli osmo mesto.
1
Lundbyjeva preprečila domače slavje, Vtičeva osma Norveška skakalka Maren Lundby je bila najboljša na drugi tekmi svetovnega pokala v Saporu. Najboljša Slovenka je bila tokrat Maja Vtič, ki je zasedla osmo mesto.
6
Domen Prevc: Drugi skok je bil po občutkih slabši od prvega Najboljši slovenski smučarski skakalec v tej sezoni Domen Prevc je na tekmi za svetovni pokal v Wisli zasedel peto mesto. Zmagal je Poljak Kamil Stoch in prevzel vodstvo v svetovnem pokalu.
299
Ker ni vrnil smuči Ilki Štuhec, so mu jih zasegli policisti Podjetnik Mojmir Flisek, ki je do nedavnega dejavno sodeloval z ekipo najboljše slovenske smučarke v tej zimi Ilke Štuhec, se je ta teden znašel v kazenskem postopku, piše Večer.
165

Citat za prebrat
link
Slaven Bilić
5
18. januar 2017 ob 10:07 Dokler ne bo spremenil odnosa, bo izključen iz ekipe in z njo ne bo treniral. Večkrat smo že rekli, da ne želimo prodajati naših najboljših nogometašev, a Payet za nas noče več igrati.
Več novic ...
Anketa: 16. januar 2017 ob 14:48

Bo Peter Prevc to sezono svetovnega pokala na kakšni tekmi uvrščen med prve tri?

Da
Ne
Arhiv
Kazalo