Zimski športi
slice
Bertoncelj: Ko bo ekipa samozavestna, bomo lahko načrtovali rezultate
Prihaja Domen Prevc, 21. november 2018 ob 11:47 Smučarji skakalci bodo ta konec tedna nastopili v Ruki, kjer ima selektor Gorazd Bertoncelj visoka pričakovanja.
Lindsey Vonn bo izpustila tekme v Lake Louisu
18
21. november 2018 ob 09:09 Lindsey Vonn, ki v svoji zadnji sezoni svetovnega pokala v alpskem smučanju napada rekord zmag Ingemarja Stenmarka, bo morala izpustiti tekme v Lake Louisu.
Ilka z velikim veseljem na največjo strmino
10
19. november 2018 ob 19:19 Po uspešnem treningu na ledeniku Pitztal je Ilka Štuhec dopotovala v Kanado, kjer se bodo konec meseca in na začetku decembra začele tekme svetovnega pokala v hitrih disciplinah.
Zajc razvedril slovenske obraze, zgodovinska ruska zmaga
161
18. november 2018 ob 16:48 Prva posamična tekma sezone smučarjev skakalcev v Wisli se je končala s presenetljivo zmago Rusa Jevgenija Klimova in velikim uspehom Timija Zajca, ki je osvojil peto mesto.
Hirscher in Kristoffersen v svoji ligi, Hadalin 18.
66
18. november 2018 ob 14:09 Marcel Hirscher je zmagovalec uvodne tekme svetovnega pokala alpskih smučarjev, slaloma v Leviju. V finalu je odgovoril na izziv velikega tekmeca Henrika Kristoffersena in zmagal za devet stotink.
Poljaki poskrbeli za veselico v Wisli; Slovenija sedma Slovenski smučarski skakalci so na uvodni tekmi nove sezone svetovnega pokala v Wisli osvojili sedmo mesto. Domače navijače je z zmago razveselila Poljska, ki je slavila pred Nemčijo in Avstrijo.
190
Stoch komaj ujel petdeseterico, Mogel in Damjan prekratka Zmagovalec poletne velike nagrade Rus Jevgenij Klimov je dobil kvalifikacije pred nedeljsko tekmo skakalcev v Wisli, Slovenci pa so bili neprepričljivi. Še najboljši, 13., je bil Anže Lanišek.
145
Shiffrinova povečala zbirko jelenov, Hrovatova 12. V ženskem slalomu vse po starem: Mikaela Shiffrin je v Leviju slavila že 44. zmago v svetovnem pokalu, 33. slalomsko. Slovensko presenečenje je Meta Hrovat.
76
Ljubenska najstnika po uspešnem poletju optimistično zreta v zimo Gorazd Bertoncelj je med sedmerico za prvo tekmo 40. sezone svetovnega pokala v smučarskih skokih uvrstil dva najstnika, oba člana kluba z Ljubnega, Timija Zajca in Žaka Mogla.
13
Ana Bucik: Čim prej spet občutiti radost zmagovalnega odra! Trenerji morajo včasih tudi jeziti svoje varovance, tako bi vsaj lahko sodili po besedah Ane Bucik: " Včasih Denisa Šteharnika ne maramo, ker nam postavi točno tisto, kar ve, da te bo vrglo iz ritma."
46
Bertoncljevi cilji natančno opredeljeni s številkami V 40. sezono svetovnega pokala v smučarskih skokih slovenska reprezentanca vstopa z novim glavnim trenerjem, Gorazdom Bertoncljem, ki ima natančno definirane cilje za poolimpijsko zimo.
35
Skakalna "mrzlica" pred vrati: konec tedna prvi test v Wisli V petek se v Wisli na Poljskem s kvalifikacijami začenja nova sezona svetovnega pokala smučarjev skakalcev. Nastopilo bo sedem Slovencev.
34
Uradno: Franci Petek naslednja štiri leta "šef" smučarjev Kot je bilo napovedano in pričakovano, je bil Franci Petek imenovan za polni štiriletni mandat na položaj direktorja Smučarske zveze Slovenije (SZS).
15
Na Pokljuki nestrpno pričakujejo ohladitev Svetovni pokal v biatlonu se bo to sezono začel na začetku decembra na Pokljuki, kjer nespečnost organizatorjem povzroča topel november, a je vremenska napoved spodbudna.
6
50 let od prvega poleta pod Poncami: vstopnice za Planico že v prodaji Smučarska zveza Slovenije je na ljubljanskem Nebotičniku pripravila prireditev, s katero se je slovesno začela predprodaja vstopnic za finale svetovnega pokala v smučarskih poletih v Planici.
18

Izbor
Citat za prebrat
link
Aleksander Čeferin
22
20. november 2018 ob 18:17 Ni mi najbolj pri srcu to, da je Slovenija padla v nižjo ligo.
Več novic ...
Anketa: 16. november 2018 ob 22:36

Ste pod taktirko Igorja Benedejčiča opazili napredek v igri slovenske nogometne reprezentance?

da
ne
Arhiv
Kazalo