Zimski športi
slice
Stoch: V Planici bo popoln konec tedna
Poljak želi uživati na najljubši letalnici, 19. marec 2018 ob 20:34 Kamil Stoch se je po poletih v Vikersundu že lahko sprostil. Pobral je skoraj vse lovorike v letošnji zimi, v Planici pa bo lahko užival.
14
Kline zavrača Massijeve očitke o neambicioznosti
82
19. marec 2018 ob 13:19 " Ne morem se strinjati, da mi nič ni uspevalo, tudi 13. in 10. mesto sta v redu uvrstitvi. Ni vrhunsko, ampak lahko pa na tem gradiš ," se Boštjan Kline brani mnenja, da mu v zadnji sezoni prav nič ...
D. Prevc z 239,5 m poletel tik pod stopničke, globus že Stochov
236
18. marec 2018 ob 19:01 Robert Johansson je slavil na poletih v Vikersundu. S četrtim mestom je navdušil Domen Prevc, Kamil Stoch, ki je bil šesti, pa je že osvojil veliki kristalni globus.
Hirscherju ni bilo dano, da napade rekordno 14. zmago
47
18. marec 2018 ob 09:32 Sezona svetovnega pokala v alpskem smučanju se je končala z odpovedjo obeh nedeljskih tekem v Åreju. Veter je bil premočen.
Za slovo od sezone zmagi Björgenove in Bolšunova
3
18. marec 2018 ob 16:02 Norvežanka Marit Björgen je zmagovalka zasledovalne preizkušnje v Falunu, s katero se je končala sezona svetovnega pokala smučarskih tekačic.
Lepo vabilo za Planico: Slovenci tretji v Vikersundu Slovenski smučarski skakalci Domen in Peter Prevc, Tilen Bartol ter Jernej Damjan so v Vikersundu na ekipni tekmi v poletih osvojili tretje mesto. Premočno so zmagali Norvežani pred Poljaki.
421
Marguč po 3. mestu kritičen do organizatorjev svetovnega pokala Deskar Rok Marguč je na zadnji tekmi v tej sezoni zasedel tretje mesto. V malem finalu paralelnega slaloma v Winterbergu je bil boljši od Italijana Maurizia Bormolinija.
13
Hirscher kot Stenmark in Maier, v nedeljo v lov na Vreni Schneider Marcel Hirscher nadaljuje zmagoviti pohod tudi v Åreju. Avstrijski alpski smučar je slavil zmago na zadnjem veleslalomu letošnje sezone, Žan Kranjec pa se je izkazal s petim mestom.
42
Shiffrinova tudi na zadnjem slalomu razred zase Mikaela Shiffrin je potrdila nesporni status slalomske kraljice svetovnega pokala, potem ko je na finalu v Åreju vse tekmice prehitela za več kot sekundo in pol.
57
Fourcade še korak bližje skupni zmagi Martin Fourcade je slavil na zasledovalni tekmi biatloncev v Oslu in s sedmo zmago v sezoni naredil velik korak h končnemu prvemu mestu v skupnem seštevku svetovnega pokala.
5
Flisar ostal brez jubilejnega stotega nastopa v svetovnem pokalu Organizatorji finala svetovnega pokala v smučarskem krosu v Megevu so zaradi obilnega sneženja odpovedali tekmo. S tem je sezone svetovnega pokala konec.
2
Pärmäkoskijeva v ciljnem šprintu strla Bjoergenovo V Falunu je na predzadnji tekmi svetovnega pokala slavila Finka Krista Pärmäkoski. Na 10 km klasično je Anamarija Lampič zasedla 24. mesto.
1
Prvenec Jureta Aleša v paralelnem sprintu Telemark smučar Jure Aleš je v norveškem Rjukanu dobil tekmo svetovnega pokala v paralelnem sprintu, kar je njegova prva zmaga v tej disciplini.
2
Stoch povečal prednost, Semeniču spodletelo Potem ko sta brata Prevc na prvem treningu Vikersunda pristala pri 235 metrih, v kvalifikacijah nista bila več v ospredju, tako da je bil od Slovencev najboljši Tilen Bartol, ki je bil z 217,5 metra ...
164
Švedska zmagala, Slovenija izpadla v 1. krogu Švedska je zmagovalka ekipne paralelne tekme alpskih smučarjev na finalu svetovnega pokala v Aareju. Slovenija je izpadla že v 1. krogu, izločila jo je Avstrija.
22

Izbor
Citat za prebrat
link
Gorazd Nejedly
34
19. marec 2018 ob 07:26 Gospod predsednik, realnost je, da šampionski naslov v Stožice ne bo pripeljal Lige prvakov ali Evropske lige.
Več novic ...
Anketa: 17. marec 2018 ob 20:21

Kdo je najodgovornejši za slabe predstave Maribora na začetku spomladanskega dela sezone?

Trener Darko Milanič
Športni direktor Zlatko Zahović
Igralci
Arhiv
Kazalo