Zimski športi
slice
Bertoncelj na Poljsko s sedmimi skakalci
V soboto ekipna, v nedeljo posamična tekma, 17. julij 2018 ob 13:42 V Wisli se konec tedna začenja poletna velika nagrada. Prvič slovenski skakalci potujejo pod vodstvom novega trenerja Gorazda Bertonclja, ki je izbral ekipo za uvodni tekmi.
Novosti na treningu še tepejo slovenske skakalce
6
9. julij 2018 ob 09:23 Slovenski smučarji skakalci se konec tedna na tekmah v Kranju niso uvrstili na stopničke, a to novega trenerja Gorazda Bertonclja ne skrbi.
V Kranju slavil Peier; Naglič peti, Zajc šesti
2
8. julij 2018 ob 18:39 Švicar Killian Peier je dobil tudi drugo tekmo celinskega pokala smučarjev skakalcev v Kranju.
Skoki pod Šmarjetno goro: Semenič peti
13
7. julij 2018 ob 21:42 Švicarski smučarski skakalec Killian Peier je zmagovalec prve tekme za celinski pokal v Kranju. Najboljši Slovenec je bil Anže Semenič na petem mestu.
Hirscher razkril: Nadaljeval bom smučarsko kariero
11
4. julij 2018 ob 16:26 Marcel Hirscher, sedemkratni zmagovalec skupnega seštevka svetovnega pokala, je na srečanju z novinarji v bližini Salzburga potrdil, da bo nadaljeval kariero.
Štirikratna olimpijska prvakinja Domračeva končala kariero Beloruska biatlonka Darja Domračeva je končala kariero. Štirikratna olimpijska prvakinja se je za slovo odločila, ker želi več časa posvetiti družini.
3
Ingemar Stenmark slavnostno odprl Alpski smučarski muzej Elan v Begunjah Elan je v sklopu svoje tovarne v Begunjah na Gorenjskem odprl alpski smučarski muzej, v katerem predstavlja svojo več kot 70-letno zgodovino.
7
Petra Prevca operacija gležnja oddaljila od skakalnic Smučarski skakalci trenirajo na skakalnici v Kranju, a brez Petra Prevca, ki je na popolnem mirovanju zaradi težav z gležnjem.
19
Tragedija v družini Bodeja Millerja: nekdanjemu smučarju utonila hčerka Za 19-mesečno hčerko nekdanjega smučarskega asa Bodeja Millerja se je zabava pri sosedih končala tragično. Emeline Grier se je utopila v bazenu.
39
Pokljuka edina v igri za biatlonski SP 2021, čaka se le še zelena luč Mednarodna biatlonska zveza je potrdila, da je Pokljuka edina kandidatka za izvedbo biatlonskega svetovnega prvenstva leta 2021.
2
Rok Perko smuči dokončno postavil v kot Slovenski alpski smučar Rok Perko se je odločil, da bo končal kariero. Svojo odločitev je sporočil prek Facebooka.
25
Tande zbolel za redko boleznijo Svetovni prvak v poletih Daniel Andre Tande je zbolel za redko boleznijo, zaradi katere je bil v bolnišnici deset dni.
27
Maria Höfl-Riesch po padcu s čolna pristala v bolnišnici Maria Höfl-Riesch, nekdanja najboljša smučarka na svetu, je imela med svojo kariero kar nekaj težav s poškodbami, nesreča pa očitno ne počiva tudi po upokojitvi – in zunaj belih strmin.
12
Alpske discipline v novo sezono brez dolgov Predsednik panoge za alpsko smučanje Iztok Klančnik je sejo zbora panoge za alpsko smučanje na novo sklical za torek, 29. maja, že zdaj pa izpostavlja, da bo panoga po dolgem času v novo sezono ...
Kranjska Gora že zavzeto pripravlja teren za SP 2023 Potem ko je bila Slovenija s Planico prejšnji teden na 51. kongresu Mednarodne smučarske zveze v četrtem poskusu imenovana za organizatorico svetovnega prvenstva v nordijskem smučanju 2023, so ...
3

Izbor
Citat za prebrat
link
Diego Maradona
2
17. julij 2018 ob 12:32 Imam zelo dobre spomine na Fidela Castra, Huga Chaveza in Moamerja Gadafija, spoznal sem tudi Vladimirja Putina. Zdaj si želim fotografijo z Lukašenkom. Upam, da bo postal naš navijač.
Več novic ...
Anketa: 16. julij 2018 ob 14:37

Kdo je bil za Vas najboljši nogometaš mundiala?

Luka Modrić.
Eden Hazard.
Antoine Griezmann.
Kylian Mbappé.
Arhiv
Kazalo