Zimski športi
slice
Petru Prevcu prija, da se na stadionu malo znori
Tepeš je šel v sezono preveč shujšan, 22. maj 2017 ob 18:42 Skakalci končujejo bazične priprave, najhujši treningi so že mimo. Večji del skokov v ledeni smučini bodo opravili v Oberstdorfu. A-reprezentanca ima manj članov, pozitivni učinki so očitni.
21
Skakalec Jaka Hvala si je strgal križno vez
5
20. maj 2017 ob 17:26 Slovenski reprezentant v smučarskih skokih Jaka Hvala si je na petkovem treningu v Beljaku najverjetneje strgal sprednjo križno vez v levem kolenu.
Na večeru zvezd Ilki Štuhec nagrada za najuspešnejšo športnico zime
26
18. maj 2017 ob 21:53 Smučarska zveza Slovenije je na Večeru šampionov v Unionski dvorani v Ljubljani zbrala športnike in športnice največje panožne zveze v državi in jim podelila kipce ter plakete bloških smučarjev.
Fak v novo sezono z Velepcem, spremenjeno prehrano in manj kilogrami
8
17. maj 2017 ob 14:12 Biatlonec Jakov Fak, ki je zaradi bolezni izpustil celotno sezono, se je odločil, da bo obnovil sodelovanje s starim trenerjem Urošem Velepcem, čeprav mu je v preteklosti očital preveliko ...
Kostelić: Tudi z 12. mestom si lahko zadovoljen, če si dal vse od sebe
11
14. maj 2017 ob 12:06 Ivica Kostelić, ki te dni celi rane po polarnem podvigu – prečkal je Grenlandijo – v pogovoru za Val 202 spet ni želel razkriti, ali je končal kariero ali ne.
Včasih navidezna banalnost spreminja pekel v raj Slovenska moška smučarska reprezentanca za hitre discipline trenira na ledeniku Kaunertal, kjer ji pomaga tudi Sandi Murovec, ki je te dni zasedel enega od pomembnejših položajev v alpskem smučanju.
9
Video: Fak znova sodeluje z Velepcem Jakov Fak, za katerim sta dve ponesrečeni sezoni, je pred nekaj dnevi začel priprave na novo, olimpijsko. Končno zdrav in spočit in, zanimivo, v družbi novega trenerja. Oziroma starega.
23
Planica s Trondheimom v boj za nordijski SP leta 2023 Mednarodna smučarska zveza (Fis) je uradno objavila kandidate za svetovni prvenstvi 2023. Za nordijski SP bosta kandidirala Planica in Trondheim.
17
Fabienne Suter ne bo več smučala Švicarska alpska smučarka Fabienne Suter se je pri 32 letih odločila, da konča svojo športno pot.
8
Z novo veleslalomsko smučko spet več užitkov v smučanju Čeprav se je smučarska sezona že končala, Slovenci še vedno trenirajo, in sicer na Krvavcu. Ekipa TV Slovenija je "ujela" moško reprezentanco v hitrih disciplinah.
1
Test smuči bo povedal, katere so najboljše in najlepše Smučarji različnih znanj, med njimi tudi izjemni tekmovalci, so na smučišču Silvretta Montafon preizkušali in ocenjevali kakovost in videz smuči za naslednjo sezono.
4
Ilka Štuhec: Recept? Smučam in uživam, za drugo me ne briga. Nasledila je Tino Maze, ujela Matejo Svet. Osvojila je zlato medaljo na svetovnem prvenstvu in mali smukaški globus. Po sezoni presežkov se je z Ilko Štuhec pogovarjal Aleš Smrekar.
25
Z rdečico na obrazu zrli na prostor za gledalce Morda razmišljam drugače, ampak pod to sem vedno podpisan: zdi se mi, da je pristašev naših zimskih šport ov morda vse manj.
105
Japonec Juzuru Hanju svetovni prvak Japonski umetnostni drsalec Juzuru Hanju je na svetovnem prvenstvu v Helsinkih osvojil zlato medaljo.
Ruska najstniška senzacija Medvedjeva ubranila naslov 17-letna Jevgenija Medvedjeva je na svetovnem prvenstvu v umetnostnem drsanju v Helsinkih osvojila naslov svetovne prvakinje.
4

Citat za prebrat
link
Brane Oblak
21
25. maj 2017 ob 14:01 Poglejte malega Zahovića, on ima srečo, da ima v Mariboru očeta. Štos je v tem, da ima kakovost. Če poleg ne bi bilo očeta, morda ne bi dobil toliko priložnosti, kot jih je dobil.
Več novic ...
Anketa: 24. maj 2017 ob 15:18

Kdo bo zmagovalec OP Francije v tenisu?

Rafael Nadal
Novak Đoković
Nekdo drug
Arhiv
Kazalo