Zimski športi
(1)
Ocena novice: Vaša ocena:
Ocena 2.5 od 19 glasov Ocenite to novico!
Boštjan Kline
Boštjan Kline je v zadnji sezoni v smuku zbral 230 točk. V Kvitfjellu je prvič v karieri zmagal na tekmi svetovnega pokala. Foto: MMC RTV SLO/T. O.

Z novo veleslalomsko smučko spet več užitkov v smučanju

Slovenski smučarji izkoriščajo dobre razmere na Krvavcu
10. april 2017 ob 20:15
Ljubljana - MMC RTV SLO

Čeprav se je smučarska sezona že končala, Slovenci še vedno trenirajo, in sicer na Krvavcu. Ekipa TV Slovenija je "ujela" moško reprezentanco v hitrih disciplinah.

"Imamo dobre razmere. Prijetno je, če lahko treniraš kar iz domače postelje," je povedal trener Peter Pen.

Fantje že trenirajo na novih veleslalomskih smučeh, ki imajo manjši stranski lok. "Dobil sem spet dobre veleslalomske občutke. S to smučko se lahko spet uživa v veleslalomskih zavojih," je zadovoljen Miha Hrobat.

Prihodnja sezona bo olimpijska. Boštjan Kline je letos prvič zmagal na tekmi svetovnega pokala in bo v Pjongčangu med širšimi favoriti za medaljo: "Vemo, kam pes taco moli in da sem sposoben zmagati ali dobiti medaljo. Imaš pa na voljo le dve minuti in tam se moraš izkazati."

VIDEO
Slovenski smučarji še trenirajo na Krvavcu
T. O.
Prijavi napako
Komentarji
Pims
# 11.04.2017 ob 13:43
TAKO, TO JE DOBRO, KAR NAPREJ trenirat čim več smučat zaradi občutkov. Tudi še na Kaninu. nato pa rgeracijski treningi in moč na polno pa zopet hitro na smuči. Naslednja sezona je olimpijska!
Izbor
Svetovni pokal v alpskem smuč ...
link
Jurij Tepeš
34
24. marec 2018 ob 11:10 Dopusta in dirkanja z avtomobili ne bo. Ne vem, kako bo s službo na policiji, ker nimam dovolj dobrih rezultatov. Čaka me finančno težko leto.
Več novic ...
Kazalo