Svet
Sergej Skripal je bil zaradi vohunjenja za Veliko Britanijo leta 2006 na vojaškem sodišču v Rusiji obsojen na 13 let zapora. Foto: Reuters
Policija je območje nakupovalnega središča v Salisburyju zaprla. Foto: Reuters
Preventivno ostaja zaprta tudi bližnja italijanska restavracija Zizzi. Foto: Reuters
Primer je mnoge spomnil na zastrupitev Aleksandra Litvinenka. Foto: Reuters

Rusija "nima podatkov" v zvezi z vohunom v kritičnem stanju

Preiskavo primera prevzela protiteroristična enota policije
6. marec 2018 ob 12:01,
zadnji poseg: 6. marec 2018 ob 19:00
Salisbury - MMC RTV SLO, STA, Reuters

Ruske oblasti so sporočile, da nimajo nobenih podatkov v zvezi z nekdanjim ruskim vohunom Sergejem Skripalom, ki so ga v Angliji skupaj s hčerko našli nezavestnega in v kritičnem stanju.

Tiskovni predstavnik ruskega predsednika Vladimirja Putina Dmitrij Peskov je ob tem dejal, da je Moskva pripravljena sodelovati v preiskavi. "Obveščeni smo o tem tragičnem dogodku, vendar nimamo informacij, kako bi se to lahko zgodilo, s čim se je ukvarjal," je dejal Peskov. Moskva zanika kakršno koli vpletenost v incident.

Britanska policija poskuša ugotoviti, kateri snovi sta bila izpostavljena 66-letni Skripal in njegova 33-letna hčerka Julija Skripalova, ki so ju v nedeljo našli nezavestna na klopi v nakupovalnem središču v Salisburyju. Oba sta v kritičnem stanju. Policija je po incidentu preventivno zaprla bližnjo italijansko restavracijo. Po poročanju BBC-ja sta zaradi "blagih simptomov" zdravniško pomoč poiskala tudi dva policista, ki preiskujeta primer, v bolnišnici pa je še en pripadnik zdravniških služb.

Preiskavo je od wiltshirske policije prevzela protiteroristična enota policije, poroča BBC. V izjavo za javnost je enota sporočila, da incident ni bil razglašen za terorističnega in da ni nevarnosti za širšo javnost. Policija še sporoča, da je omenjena enota prevzela vodenje preiskave, ker ima potrebna specialistična znanja.

Skripalovi sorodniki so dejali, da je nekdanji vohun verjel, da ga bodo preganjale ruske posebne enote. V zadnjih dveh letih so umrli njegova žena (zaradi raka kmalu po prihodu v Veliko Britanijo), starejši brat in sin (med nedavnim obiskom v Rusiji). Po mnenju družine so bile v nekaterih primerih okoliščine sumljive.

Johnson: Noben odvzem življenja ne bo nekaznovan
Na dogodek se je odzval tudi britanski zunanji minister Boris Johnson, ki je dejal, da bo Velika Britanija ustrezno in odločno odgovorila, če bo ugotovila, da je za domnevno zastrupitev kriva kakšna država, pri čemer je dodal, da ne želi prejudicirati izsledkov preiskave. "Vladam po svetu sporočam, da noben poskus odvzema nedolžnega življenja na britanskih tleh ne bo ostal nekaznovan," je v parlamentu opozoril Johnson, ki je dodal, da primer spominja na smrt nekdanjega ruskega vohuna Aleksandra Litvinenka.

"Ne vemo točno, kaj se je zgodilo v Salisburyju, a če je tako slabo, kot kaže, gre za še eden v nizu zločinov, ki jih lahko pripišemo Rusiji," je dejal Johnson. "Bojim se, da je jasno, da je Rusija v številnih pogledih škodljiva in moteča sila, Velika Britanija pa je vodilna država na svetu v poskusih zoperstavljanja tem dejavnostim." Tiskovna predstavnica ruskega zunanjega ministrstva Marija Zakarova je Johnsonove izjave označila za "divje".

Tudi britanski mediji incident primerjajo z Litvinenkovo zastrupitvijo z radioaktivnim polonijem 210 leta 2006 v Londonu. Litvinenko je strup zaužil s čajem, ki ga je spil v hotelu Millennium. Med umiranjem je obtožil Rusijo, da je naročila njegov umor, a njegova smrt ostaja uganka. Britanska preiskava je ugotovila, da je umor verjetno odobril ruski predsednik Putin, to pa Moskva zanika.

Policija ne izključuje ničesar
"Jasno, gre za zelo nenavaden primer, ključno pa je, da čim hitreje ugotovimo, kaj je povzročilo nezavest obeh," je povedal komisar londonske metropolitanske policije Mark Rowley za BBC. "Počnemo vse, kar se pričakuje od nas - pogovarjamo se s pričami, na prizorišču zbiramo forenzične vzorce, delamo toksikološke teste. To nam bo pomagalo priti do odgovora," je še dodal.

Na vprašanje o vrsti sumljivih smrti Rusov v Veliki Britaniji pa: "So smrti, ki pritegnejo pozornost. Mislim, da se je treba zavedati, da ruski izgnanci niso nesmrtni, tudi oni umirajo, javnost pa je nagnjena k teorijam zarote. Hkrati pa se moramo zavedati, da obstajajo tudi državne grožnje, kar je dokazal Litvinenkov primer."

Obsojen zaradi vohunjenja
66-letni upokojeni polkovnik Skripal je bil zaradi vohunjenja za Veliko Britanijo leta 2006 na vojaškem sodišču v Rusiji obsojen na 13 let zapora.

Bil je častnik ruske vojaške obveščevalne službe, obsojen pa je bil izdaje, ker je od 90. let britanski obveščevalni službi MI6 za plačilo posredoval informacije o identiteti ruskih tajnih agentov, ki so pod krinko delovali v Evropi. Takrat so mu tudi odvzeli čin.

Leta 2010 ga je Moskva s še tremi zaporniki izpustila v zameno za deset ruskih vohunov, ki so delovali v ZDA. Skripal se je zatekel v Veliko Britanijo.

Ruski disident in zgodovinar Jurij Felštinskij, ki je sodeloval z Litvinenkom, meni, da ima incident s Skripalom "vse znake Putinovega umora", poroča nemška tiskovna agencija DPA. Putin je morda želel poslati ostro opozorilo svojim političnim nasprotnikom, meni.

Igor Sutjagin, ki je po izmenjavi vohunov leta 2010 tako kot Skripal odšel v Veliko Britanijo, pa ne vidi razloga, zakaj bi bil Skripal tarča napada. "Priznal je, bil pomiloščen in del kazni prestal," je dejal glede njegove obsodbe v Rusiji.

Rusko veleposlaništvo oštelo medije
Medtem se je na poročanja britanskih medijev o Skripalu odzvalo rusko veleposlaništvu v Londonu. Kot so sporočili, so "izjemno zaskrbljeni" zaradi tona medijskega poročanja, ki naj bi popeljalo protirusko kampanjo na novo raven.

Primer so komentirali tudi v uradu britanske premierke Therese May in sporočili, da so o poteku preiskave obveščeni. Na vprašanje novinarjev, kako bi Mayeva opisala britanski odnos z Rusijo, pa: "Premierka je bila jasna glede svojih stališč do Rusije."

Naj spomnimo: Mayeva je novembra lani ostro napadla Rusijo in jo obtožila vmešavanja v volitve in širjenja "lažnih novic". "Za Rusijo imam zelo preprosto sporočilo. Vemo, kaj počnete. In ne bo vam uspelo. Ker podcenjujete trdnost naših demokracij, neusahljiv čar svobodnih in odprtih družb ter predanost zahodnih držav povezavam, ki nas združujejo," je bila ostra.

VIDEO
Nekdanji ruski vohun in hčerka v kritičnem stanju
K. S., B. V.
Prijavi napako
Komentarji
Pac-Man
# 06.03.2018 ob 14:02
Mazni
# 06.03.2018 ob 13:59

Verjetno ga je Berezovski tako kot Litvinenka, kar je najbolj verjetna in dokazljiva razlaga, ki pa ni povšeči zahodnim obveščevalnim službam.
----------------------------------------

Berezovski je umrl l. 2013. V sumljivih okoliščinah.

https://en.wikipedia.org
/wiki/Boris_Berezovsky_(businessman)


Toliko o najbolj verjetni razlagi.
Pac-Man
# 06.03.2018 ob 13:49
J@st
# 06.03.2018 ob 13:44

Izgleda da imamo nasega nedotakljivega klikaca. )))
-------------------------------------

Če bi bil nedotakljiv, ne bi imel nadzora.

Ampak kar igraj žrtev, ljudje te bodo že spregledali.
Pac-Man
# 06.03.2018 ob 13:58
bicesniga
# 06.03.2018 ob 13:51

Kot kaže kaj,razen tvoje domišljije? Ti preveri.. www.buzzfeed.com?..hahahaha...nehaj se smešit.
-----------------------------------

Ni smešno.

Pac-Man
# 06.03.2018 ob 13:44
Preveri pomen besedne zveze "kot kaže".

Skozi leta je precej ruskih oporečnikov v VB končalo tragično.

https://www.buzzfeed.com/heidiblake/from-russia-with-blood-14-suspected-hits-on-british-soil
Pac-Man
# 06.03.2018 ob 12:31
mb128
# 06.03.2018 ob 12:08

Sicer pa korelacija z Litvinenkom je bolj tako vsaj zaenkrat. Litvinenko, če ne drugega, je bil zastrupljen z Polonijem210 in ves čas pri zavesti.
--------------------------------------------

Koreliraj s tem.

https://en.wikipedia.org
/wiki/Moscow_theater_hostage_crisis#Chem
ical_attack
Pac-Man
# 06.03.2018 ob 12:28
J@st
# 06.03.2018 ob 12:26

Tudi pri nas pod Hoferjem vedno sedi na klopci en brezdomni pijanček skupaj z mlado ljubico.
-----------------------------------------------

Ni ljubica, temveč hčerka.

https://twitter.com/BBCB
reaking/status/970969580918267904


Ki je prišla na obisk iz Rusije ter se ji je dalo slediti.
Pac-Man
# 06.03.2018 ob 13:30
friks
# 06.03.2018 ob 13:27

Ane, v filmih je povsem normalno, da se vohuni pobijajo, ko pa se to zgodi enemu v resničnem življenju so pa nekateri povsem zgroženi.
------------------------------------------------------------------------

Ker nekateri ločimo med domišljijo in resničnostjo.
bicesniga
# 06.03.2018 ob 13:04
Britanska preiskava je ugotovila, da je umor verjetno odobril ruski predsednik Putin, kar Moskva zanika... Istočasno pa se moramo zavedati, da obstajajo tudi državne grožnje, kar je dokazal Litvinenkov primer."

Kaj je zdaj ...al je verjetno al je dokazal...naj se odločjo, da se ne bojo zastrikal...
bicesniga
# 06.03.2018 ob 13:06
Paco je mojster limanja internetnih propagandnih letakov...nalepi in pobegni...argumentirana debata, mu je nepoznan pojem...
Labod
# 06.03.2018 ob 16:50
Rusi imajo fakulteto kjer solajo bodoce vohune in tja se lahko vpisejo samo najboljsi. Biti vohun pomeni veliko cast in ljubezen do domovine. Kot vohun izdati svojo domovino je prezir, ki mu tezko najdes konkurenta. Ce politik za kaksen kovcek bankovcev izda svoj narod se razumem, ker je pac samo politik in izdajalcev nikoli ne zmanjka. Ampak, da to stori vohun pa ne razumem in mislim, da je povsem jasno kaj se bo s takimi zgodilo. Americani take pospravijo na nacin, da do medijev niti ne pride. Tudi Snowden bi najbrz bil danes ze pokopan, pa ni bil vohun. On je izdajal za interese vseh nas in samo velika publiciteta njegovega primera in dejstvo da je v Rusiji ga drzi pri zivljenju in vstran od dosmrtne jece.
vsx1016
# 06.03.2018 ob 13:15
Putin je numba uno v zahodni demokraciji. Brez njega ne gre. Haha.
bobby8
# 06.03.2018 ob 20:25
Če Ruski vohun izda lastno državo!
(Je na zahodu in v ZDA priznan kot heroj)

Če Ruski državljan utaji davke ali kako drugače prekrši Ruske zakone!
(Je na zahodu in v ZDA proglašen kot heroj)

Če v Rusiji terorist podtakne bombo zaradi katere je ubitih 200 otrok!
(Je na zahoda ali v ZDA priznan kot heroj ali bolje borec za človekove pravice)

Če je v Rusiji nekdo obdolžen pedolofije!
(Je na zahodu ali v ZDA proglašen kot heroj)

Če je v Rusiji nekdo opbtožen posilstva!
(je na zahodu ali v proglašen kot heroj)

Torej Ruski vohuni,utajevalci davkov,razni kršitelji zakonov,pedofili,posiljevalci,teroristi dobrodošli v EU tukaj boste proglašeni kot HEROJI!!!!!!!!!
Hud Hren
# 06.03.2018 ob 19:02
Rusija "nima podatkov" v zvezi z vohunom v kritičnem stanju

Bi smrt bivšega vohuna, politika, novinarja lahko koritila Rusiji? Nikakor, "saj se ve", da bosta brez preiskav - obtožena Putin in Rusija. Kot vedno. Za Julija Skripalova, Aleksandra Litvinenka, Borisa Nemcova, ..., .

Bi živi še lako koristili interesom zahono kriminalno vojno hujskaški mafiji. V Rusiji ne. Nikakor ne toliko, kot umorjeni na način, ki bi ga lahko pripisovali maščevanju Rusije in Putina. In nobena preiskava, ne sum namerno ne bo usmerjena v smer povezav zahodnih obveščevalnih služb.

In prve koristi so že tu;

Boris Johnson Threatens World Cup Boycott If Russia Behind Mystery Spy Incident

V komentarju Billy the Poet gornjega članka najdete naslov in vez;

FBI Releases Docs Claiming RT Founder Beat Himself To Death In His Hotel Room

Po prvih informacijah oblasti naj bi bil vzrok smrti Mikhail Lesin-a zastoj srca. A v uradnem obvestilu izvedene avtopsije trupla je zapisano;

Mr. Lesin died as a result of blunt for injuries to his head, with contributing causes being blunt force injuries of the neck, torso, upper extremities, and lower extremities, which were induced by falls, with acute ethanol intoxication,” pravijo v poročilu. Torej Smrt g. Lesina
je rezultat ran /blunt force/ od udarcev topega predmeta v glavo, vrat, roke ob padcu zaradi akutne zastrupitve z etanolom. Seveda takim norostim tudi v ameriki ne verjamejo. Je pa g ustanovitel, RT ruske televizije z oddajami v Ameriki, Angliji ... in trn v peti tej zahodno kriminalno vojno hujskaški mafiji imenovani NWO - nov svetovni red.

Ste vedeli vi na MMC. Ste kaj o tem poročali. Verjetno ne. Kot plačnik RTV davka, bi želel, da se vaši copy past viri (novinarji to niso) podpišejo z polnim imenom in priimkom ne samo kot K. S., B. V.

Poročilo o napredovanju vojne med ZDA in Rusijo.

Velikokrat me vprašajo ali bo vojna med ZDA in Rusijo. Vedno jim odgovorim, da sta že v vojni. .... Izpod peresa poznavalca The Saker https://thesaker.is/.
I am often asked if the US and Russia will go to war with each other.

Preberite !
socrates
# 06.03.2018 ob 17:18
Boris "007" Johnson .... za posrat, kakšen reality show je postala svetovna politika.
citizen
# 06.03.2018 ob 21:01
Po spodnjem članku mi je pa že bolj jasno dogajanje okoli tega ''vohuna''. Rusiji so uničili olimpijce, zdaj jim pa hočejo še svetovno prvenstvo v nogometu.
https://www.zerohedge.com/news/2018-03-06/boris-johnson-calls-robust-response-poisoning-former-spy
anny22
# 06.03.2018 ob 12:27
Politkovska...agentka tujih tajnih služb v Rusiji

Dokaz, prosim.
DrMinistr
# 06.03.2018 ob 20:06
Ojoj, bivšega vohuna so zastrupili. A je to res tako nenavadna in čudna zadeva? Vohun tako ali tako svojo celotno poklicno kariero počne nezakonite reči oz deluje "za sovražnikovo linijo". Če ga pri tem dobijo se mu ne piše ravno dobro.
No, če pa se odloči, da pa (ali je to za denar ali pa za kaj drugega) izda svoje delodajalce - potem se mu pa spkoh ne piše dobro. Ali pospravijo njega, njegove bližnje ali pa preostanek življenja preživi nekje na begu v stalnem strahu, da ga bojo našli. Ampak vse to je vedel že ko se je odločil za ta "poklic". Tako je vedno bilo in vedno bo (no, razen pri nas kjer vohuni štrajkajo).
gizmolinux
# 06.03.2018 ob 14:50
Na misel mi je prišla slika nevrotičnega, suhljatega (v šoli zatiranega) , po psihološki vlogi preganjalskega malce sadističnega in zafrustriranega študenta, ki klika minuse, ker je sedaj končno prišel v pozicijo moči in bo pokazal svojo moč nad navadno needucirano rajo in tako naprej... :-)
grenadir
# 06.03.2018 ob 14:46
Ravnokar objava na RT... Rusko transportno letalo je padlo v Khmeimu (Latakija)... Mrtvih 26 potnikov in 6 članov posadke....Drugih podatkov zaenkrat še ni... Tole bo zelo vroče...
bicesniga
# 06.03.2018 ob 13:37
@pac-man
organi pravijo:
A v tem trenutku je ključno priti do dna, kaj je povzročilo to."
"Počnemo vse, kar se pričakuje od nas - pogovarjamo se s pričami, na prizorišču zbiramo forenzične vzorce, delamo toksikološke teste. To nam bo pomagalo priti do odgovora

paco pravi:
Kot kaže nekaj s posebno rusko zabelo.

in doda:
Ker nekateri ločimo med domišljijo in resničnostjo.

hahaha...epsko.:)
friks
# 06.03.2018 ob 13:27
Ane, v filmih je povsem normalno, da se vohuni pobijajo, ko pa se to zgodi enemu v resničnem življenju so pa nekateri povsem zgroženi.
J@st
# 06.03.2018 ob 21:24
bobby8
Vasakega: posiljevalca,pedofila,terorista (morilca otrok) in razne kriminalce ki so obsojeni v Rusiji!!
---------------------------
Tudi norca Pavlenskega so proglasili za borca z diktatorom Putinom.
In zdaj se ta norec nahaja v psihiatričnem zaporu v Franciji.
Ni več borec s Putinom, ampaklje navadni psihični bolnik.
Rugess Nome
# 06.03.2018 ob 15:59
evo spet nekdo spama z minusi določenim komentarjem! na to sem že zadnjič opozoril, pa so mi izbrisali komentar brez nobenega pojasnila! gre za očiten poskus manipuliranja javnega mnenja
mochvirnik11
# 06.03.2018 ob 15:57
To so ga Angleži zastrupili ker so ruske volitve blizu. Bi radi vlekli Litvinenka spet par let pa rabijo svežo kri.

Angleži so krvosesi,oni bi žrtvovali življenje za najmanšo malenkost
generacija56
# 06.03.2018 ob 15:11
VB je že zagrozila, da bo uvedla sankcije, če bo ugotovila, da je Rusija odgovorna za smrt britanskega vohuna. To so mediji tako že ugotovili.
Nehali bodo kupovati ruski plin. Pomlad prihaja.
Na zimo lahko sankcije ponovno ukinejo....
m72
# 06.03.2018 ob 14:26
Butasto je verjeti, da so ga stisnili Rusi. Toliko bolj butasto, ker si Putin, "ki bi naj dal ukaz", gotovo ne bi, zdaj pred volitvami, na ta način reklamo delal. Če bi ga Rusi hoteli pospraviti, bi ga takrat, ko so ga obsodili in poslali v zapor. Pa še nekaj, dejstvo, da so ubili tudi njegovo hčerko pove, da so bili na delu skrajno arogantni prasci. Za te pa vemo, kje jih gojijo.
anny22
# 06.03.2018 ob 12:26
Ja, res...sam je zastrupil sebe in HČERKO! Ni bila ljubica za tiste, ki prehitro sklepate. Mislim, če so se že Rusi spravili nanj, ne morejo vsaj nedolžnih pustiti pri miru?
bobby8
# 06.03.2018 ob 21:07
Pac-Man
Kdo ga slavi kot heroja?
-----------------------------------------
Vasakega: posiljevalca,pedofila,terorista (morilca otrok) in razne kriminalce ki so obsojeni v Rusiji!!

So na zahodu v ZDA pa pri vas prozahodnih (trolih) zapisani kot največji heroji!

Tako to je mal se beri pa boš morda celo sam opazil :-)
J@st
# 06.03.2018 ob 19:29
Policija ne izključuje ničesar
"Jasno, gre za zelo nenavaden primer, ključno pa je, da čim hitreje ugotovimo, kaj je povzročilo nezavest obeh," je povedal komisar londonske metropolitanske policije Mark Rowley za BBC.
--------------------------
Tuji mediji ze pisejo da gre za drogo fentanil, ki jo uporabljajo kot analgetik tudi pri hudih bolecinah, le na MMC se ne vejo nic.

www.theguardian.com/science/blog/2017/au
g/29/why-fentanyl-could-become-the-uks-most-dangerous-drug
moj komentar
# 06.03.2018 ob 15:10
gizmolinux
Na misel mi je prišla slika nevrotičnega, suhljatega (v šoli zatiranega) , po psihološki vlogi preganjalskega malce sadističnega in zafrustriranega študenta, ki klika minuse, ker je sedaj končno prišel v pozicijo moči in bo pokazal svojo moč nad navadno needucirano rajo in tako naprej... :-)


Meni pa pride na misel slika nekega obupanega, zavaljenega, zateženega kretena pri 40 letih, ki ga ne mara nobena ženska in ki nima prijateljev. Potem se pa tolaži s klikanjem minusov.
bicesniga
# 06.03.2018 ob 14:30
@...J@st...ogabno kar se dogaja...predvidevam, da bo ves tvoj trud in energija vložena v to rezultirala v novici,... da naj bi skupina najverjetneje ruskih programerjev vdrla v sistem RTVSLO...
Mazni
# 06.03.2018 ob 13:59
Verjetno ga je Berezovski tako kot Litvinenka, kar je najbolj verjetna in dokazljiva razlaga, ki pa ni povšeči zahodnim obveščevalnim službam. Če bi motil Putina, bi ga že v Rusiji preden je šel v VB pospravili.
bicesniga
# 06.03.2018 ob 13:34
@pac-man
organi pravijo:
A v tem trenutku je ključno priti do dna, kaj je povzročilo to."
"Počnemo vse, kar se pričakuje od nas - pogovarjamo se s pričami, na prizorišču zbiramo forenzične vzorce, delamo toksikološke teste. To nam bo pomagalo priti do odgovora

paco pravi:
Kot kaže nekaj s posebno rusko zabelo.

Pametnejši od vseh in proti vsem...?
M.R.S.
# 06.03.2018 ob 13:22
Zakaj takšen halo zaradi nekoga, ki bi za denar izdal še lastno mater...??!! Vse vohune pozapret ali pa še kaj več...??
audiac
# 07.03.2018 ob 11:59
Putin in co. imata ponovno kot že neštetokrat prej umazane roke.

Kako to veš? Sistem "rekla kazala",a ne? :)) Paše tvoji miselnosti,zato se seveda absolutno brez dokazov strinjaš s tem.Tako da ne misli,da si ti pa boljši.
bobby8
# 06.03.2018 ob 21:58
J@st
Zdaj, ko so zagrabili priložnost, bojim se da tudi resnice ne bomo izvedli.
--------------------------------
To je 100% da ne bo nikoli prišla resnica na dan!!!!

Samo pomisli da bi sedaj neka poštena preiskava pokazala,da nima s tem nič opraviti Rusija ali njen voditelj Putin.
Kako bodo prišli pred kamero in priznali da so zavajali javnost in po krivici obsodili Rusijo.

Kot je storil ta mož:

On je vsaj priznal,da je bil prisiljen lagati. ;-)
bobby8
# 06.03.2018 ob 21:31
J@st
Uporabili doma dovoljeno količino. Pri kosilu spili nekaj alkohola in potem dobili reakcijo.
Zato sta obsedela na klopce, pred nakupovalnim centrom, kot so povedali priče izgledala sta kot dva narkomana.
------------------------------------------
Seveda je tvoja teorija čisto možna.

Je pa v neboupijajoče da predstavniki držav kot so VB,ZDA,celoten zahoda obsodijo državo še preden je preiskava dokončana!!!!!!

Takega primera pri Rusiji še nisem zasledil,da bi kogar koli obtožili brez vsakih dokazov.

Na žalost je na zahodu to postala stalnica in so vzeli laž za resnico to me pa resnično skrbi kam vodi ta pot.
bicesniga
# 06.03.2018 ob 15:26
https://www.youtube.com/watch?v=Dy6KpW7r
ap8&feature=push-u-sub&attr_tag=7Oft8gVeBs2rC65_-6

Me zanima, kakšna interpretacija te novice, bo ugledala luč na tem portalu...:)
bicesniga
# 06.03.2018 ob 14:09
@pac-man.
Je smešno. Zelo. Ti, tvoje delovanje in tvoji viri( CNN,BBC, guardian,wwwbuzzfeed.com)...hahaha..neha
j se smešit. No odgovori,
,kako lahko ljudje na tem forumu pokažejo, da so nekaj oz. nekoga spregledali?
bicesniga
# 06.03.2018 ob 13:51
@pac-man
Kot kaže kaj,razen tvoje domišljije? Ti preveri.. www.buzzfeed.com?..hahahaha...nehaj se smešit.
maja kibira
# 06.03.2018 ob 13:50
A je kdo pricakoval da bodo rusi karkoli priznali ??
bicesniga
# 06.03.2018 ob 13:17
Bistvo pa je, da je to obskuren članek z nepomembno vsebino...pač mini dodatek, k medijski demonizaciji Rusije, s strani zahodne propagande, ker jim voda teče v grlo, tam kjer je pomembno......žnjti neuspeli poskus, ker ljudje nismo neumni...čaka se cca. 35 minusov..:)
J@st
# 06.03.2018 ob 20:59
Pac-Man
# 06.03.2018 ob 20:51
Prijavi neprimerno vsebino
Kdo ga slavi kot heroja?

Ampak da se ga skupaj s hčerko zastrupi, če se je to res zgodilo, pa je vseeno preveč.
-----------------
Ne nabijaj spet.

Uporabili doma dovoljeno količino. Pri kosilu spili nekaj alkohola in potem dobili reakcijo.
Zato sta obsedela na klopce, pred nakupovalnim centrom, kot so povedali priče izgledala sta kot dva narkomana.

Ne bom presenečena če ima rakovo oboljenje..
Kekec99
# 06.03.2018 ob 17:39
@generacija56
Nenadoma je revež Ruski vohun, a vohunil je za angleže.
Ko bere človek te pamflete zohodnega medija, se marsikaj vpraša
------------------------------------------------
Kot je omenil @jarovit, kaj pa če je bil ruski krt angleži pa so to dojeli šele zdaj? Rusi so mojstri šaha. :)
tore
# 06.03.2018 ob 17:37
heristalski166 - sam bi blo pa za crknit od smeha treba priznat, da bi pa rekli "ja ja mi smo ga fentali, bomo dal posnetek na youtube"[/i
Ja, tko kot so naredili Izraelci ko so umorili Sirskega generala leta 2008. Sem gledal na Discovery ali History, ne vem točno. Dokumentarni film o umoru, neverjetno.
https://www.google.si/search?source=hp&ei=KMGeWvr9LY_VwALlwq2ACg&q=israel+kill+syrian+general&oq=israelis+kill+syrian&gs_l=psy-ab.1.0.0i22i30k1.4933.21590.0.26278.20.18.0.2.2.0.206.2823.1j16j1.18.0....0...1c.1.64.psy-ab..0.13.2115...0j0i131k1.0.wzYbePUFRzM<
/a>
moj komentar
# 06.03.2018 ob 15:08
Britanski politiki in režimski mediji že optužujejo Rusijo, čeprav nimajo nobenih dokazov.
jarovit
# 06.03.2018 ob 14:34
Pri teh vohunskih igricah je vse mogoče. Možno pa je, da je bil v bistvu ruski krt in so sedaj to Angleži ugotovil in ga "nagradil".
frenkb
# 06.03.2018 ob 14:08
Kakorkoli že, zaključek je sam poznal, ko je prodal prvo informacijo . . . Rusi vedno delajo na dolgi rok - tudi to je vedel . . .Usoda izdajalcev je znana . . . - najblažja kazen je spoznanje, da te nihče ne mara . . . - najhujše pa je pričakovanje neznanega . . . Tako je to, če kje ni, pa mi sporočite!
J@st
# 06.03.2018 ob 21:39
Na žalost je na zahodu to postala stalnica in so vzeli laž za resnico to me pa resnično skrbi kam vodi ta pot.
------------------
Zdaj, ko so zagrabili priložnost, bojim se da tudi resnice ne bomo izvedli.
Osem let ga noben ne rabil in zdaj bi ga kao zastrupili. Ni smiselno.
Sem pa brala da je imel neko hudo bolezen.
Tako da samo ugibam da se je zdravil za rakom. In se ni pozdravil, ali pa postal odvisen.
henodarling
# 06.03.2018 ob 16:18
Kdor trguje s smrtjo, jo prej ali slej sreča.
Kazalo