Foto:
Foto:

Vabljeni na
brezplačno delavnico ter predavanja o
KORPORATIVNEM SPONZORIRANJU IN UMETNOSTI
od 26. junija do 6. julija 2012 v Kopru
Fakulteta za management Univerze na Primorskem
Udeležba na delavnici ter predavanjih je povsem brezplačna, z vključeno urejeno namestitvijo v Kopru.
Delavnica bo potekala v angleščini. Poleg predavanj in praktičnega dela bodo organizirane tudi izvenštudijske aktivnosti, izleti in piknik, obiskali bomo edino slovensko pristanišče Luko Koper in podjetje Vinakoper ter Obalne galerije Piran.
Projektna interaktivna delavnica in predavanja o korporativnem sponzoriranju in umetnosti so namenjena prenosu ustreznih znanj in veščin s področja sponzoriranja, zbiranja sredstev in uresničevanja družbene odgovornosti organizacij ter usposabljanju mentorjev za izvajanje tovrstnih študijskih praks. Še posebej, ker se javno financiranje v Evropski uniji zmanjšuje, narašča pa pomen zasebnega financiranja. Govorili bomo o korporativni filantropiji in nepridobitnem marketingu v umetnosti, projektnem managementu. Sodelovali bodo strokovnjaki iz prakse, obiskali pa bomo tudi organizacije ter ustanove. Spoznali bomo zakonitosti nepridobitnega marketinga.
Dvotedenska predavanja se izvajajo v Kopru (ostalo preko e-učilnice) in potekajo v angleščini.
Delavnica je namenjena vsem, ki želijo pridobiti nova znanja ali poglobiti že osvojena znanja s področja managementa ter vzpostaviti stike s študenti iz številnih evropskih držav.
Prijazno vabljeni na slovensko obalo na zabavno izkušnjo s prijetnim učenjem in zabavo.
Rok za prijavo: do 11. junija 2012 oziroma do zapolnitve prostih mest.
Dodatne informacije in prijave s klikom na PRIJAVA!
Ja, se vidimo konec junija!
Operacijo delno financira Evropska unija, in sicer iz Evropskega socialnega sklada. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa razvoja človeških virov za obdobje 2007-2013, razvojna prioriteta 3: 'Razvoj človeških virov in vseživljenjskega učenja'; prednostna usmeritev 3.3: 'Kakovost, konkurenčnost in odzivnost visokega šolstva'.
Novico je napisal uporabnik Dejan Šraml.