Tokrat se bodo med drugim učili upravljati družbena omrežja ter kako posneti avtomobilsko-turistični vlog. Foto: MMC RTV SLO
Tokrat se bodo med drugim učili upravljati družbena omrežja ter kako posneti avtomobilsko-turistični vlog. Foto: MMC RTV SLO

V 116. Avtomobilnosti smo vam predstavili finaliste in ekipo, ki je na našem natečaju osvojila pot na Škotsko. Cilj potovanja po Evropi je rojstno mesto gospoda Dunlopa, ki je pred 130 leti izumil zračnico. Ekipa bo za pot, na katero se bo odpravila z avtomobilom, dobila sedem tisoč evrov. Ker pa ni pomemben le cilj, temveč tudi pot, bo zmagovalna ekipa morala posneti zanimive prispevke, da bomo tudi gledalci imeli kaj od tega. Še pred objavo končnega izdelka pa bo mogoče njihovo avanturo spremljati na družbenih omrežjih.

Nato smo vam predstavili vtise s prve vožnje s volkswagnom touaregom, ki je s tretjo generacijo postal še bolj prestižen.

Pokazali smo vam tudi test ford ecosporta, ki se po prenovi še veliko bolj trudi ugoditi željam kupcev. Na koncu smo vas popeljali skozi novice, kjer ste med drugim izvedeli, katere asistenčne sisteme bodo morali od leta 2021 vsebovati vsi serijski avtomobili in katere od teh že ponujata novinca na naših cestah, novi audi A7 sportback in novi mercedes razreda A.

Zmagovalna ekipa natečaja za pot na Škotsko Foto: MMC RTV SLO
Volkswagen touareg Foto: MMC RTV SLO
Ford ecosport Foto: MMC RTV SLO
Novice Foto: MMC RTV SLO
Audi A7 sportback Foto: MMC RTV SLO
Mercedes razreda A Foto: MMC RTV SLO