Avtomobilnost
()
Tokrat smo pogledali, kako nam bodo podatki med drugim zagotovili varnost v prometu. Foto: MMC RTV SLO

Dodaj v

Avtomobilnost 119: Podatki za varnost vseh udeležencev v prometu

Devetnajsta spomladanska Avtomobilnost
15. junij 2018 ob 06:58
Ljubljana - MMC RTV SLO

V 119. Avtomobilnosti smo nadaljevali zgodbo o podatkih, ki jih z vožnjo podarjamo, in o takšnih, ki so lahko zelo koristni za varnost vseh udeležencev v prometu. Tokrat smo se dotaknili varnostnih koristi tudi s pomočjo povsem zabavnega stroja. Zabavo in varnost smo povezali celo z inovativnim motociklom, testirali pa smo švedski SUV za mesto.

V 119. oddaji smo govorili o podatkih, ki so za voznike in udeležence v prometu tako zelo pomembni, tudi z varnostnega vidika, da jih bomo z lahkoto dali celo zastonj.

Pokazali smo vam zelo poseben Yamahin motocikel, ki spredaj nima enega, temveč dve kolesi, s katerima mu bo morda uspelo razširiti obzorja motoristov.

Nato smo vam predstavili test najnovejšega in najmanjšega Volvovega športnega terenskega vozila, ki je med drugim dobil tudi naslov evropski avto leta 2018

V nadaljevanju oddaje smo naše čute priklopili na zdravniške naprave za zabavo in za pogled v samovozečo prihodnost. Nadaljevali smo svoje raziskave vozniških navad v simulatorju, spoznali smo najnaprednejše pogonske agregate, v poletje pa se podali v svobodomiselno staromodnem slogu.

Martin Macarol
Yamaha niken Foto: MMC RTV SLO
Volvo XC40 Foto: MMC RTV SLO
Ford focus RS Foto: MMC RTV SLO
Priklop na zdravniške aparate Foto: MMC RTV SLO
Simulator Foto: MMC RTV SLO
Harley-Davidson Foto: MMC RTV SLO
Prijavi napako
Komentarji
Ta novica trenutno še nima komentarjev.
Kazalo