Foto:
Foto:

ZBIRANJE PRIJAV JE ZAKLJUČENO

Med prijavljenimi smo izžrebali 8 srečnežev, ki se nam bodo v soboto pridružili v Planici. Izžrebance smo obvestili po telefonu in mailu. Za sodelovanje se vsem iskreno zahvaljujemo in obljubljamo, da bomo s podobnimi delavnicami nadaljevali tudi v prihodnje.

Vozniške spretnosti v zimskih razmerah bomo krepili v audijih z legendarnim štirikolesnim pogonom quattro.

Podkrmiljenje in prekrmiljenje bomo v najbolj znani dolini smučarskih skokov na svetu spoznavali v nekoliko drugačni luči, saj bomo prek najsodobnejših elektronskih sistemov spoznavali, na kakšen način in kako uspešno lahko sodobna elektronika in tehnika rešujeta vozniške napake ter kljubujeta fizikalnim zakonitostim.
Hkrati bomo v najpristnejšem vozniškem okolju spoznavali lastne sposobnosti čutenja avtomobila, kar je nujen pogoj za to, da bi se lahko v različnih vozniških situacijah na cesti odzvali pravočasno in seveda pravilno.
Preizkus avtomobilske tehnike in trening naših odzivov bosta potekala na posebej za to pripravljeni snežni podlagi, kar nam bo omogočilo varno in postopno odkrivanje lastnih meja in meje najsodobnejše tehnologije.
Naša delavnica bo trajala pol dneva in je za vas, dragi obiskovalci Avtomobilnosti, brezplačna. Število mest je omejeno, prvi korak pri zagotovitvi mesta na naši delavnici pa je, da izpolnite spodnji vprašalnik in pravilno odgovorite na nagradno vprašanje.
Izvedba dogodka je seveda odvisna tudi od naravnih pogojev, se pravi ustrezno nizkih temperatur in dovolj velike snežne odeje - ob morebitnem pomanjkanju snega bomo program prilagodili drugačni podlagi.
Za lažjo organizacijo delavnice vas prosimo, da se ne prijavljate, če že danes veste, da 7. marca ne boste utegnili priti v Planico. Prosimo tudi, da se ne prijavljate, če ne boste pripravljeni podpisati izjave, da dovoljujete objave fotografij in videoposnetkov z vašim obrazom, in seveda privolitve v sodelovanje na lastno odgovornost.