Ali bo Boštjan prejel že svojega četrtega viktorja, bo znano 17. marca. Foto: Žiga Culiberg
Ali bo Boštjan prejel že svojega četrtega viktorja, bo znano 17. marca. Foto: Žiga Culiberg
Oddaja Na zdravje!
Oddaja Na zdravje! tekmuje v kategoriji najboljših TV-oddaj. Foto: Milan Simčič

To so besede prvega izmed nominirancev v kategoriji TV-osebnost, Boštjana Romiha, ki je pokomentiral svoja dva tekmeca Klemna Slakonjo in Slavka Bobovnika ter dodal: "Mi je pa všeč, da bo viktor v vsakem primeru ostal na nacionalki."

Čeprav priljubljeni TV-voditelj, ki je v svoji karieri že trikrat slavil v kategoriji TV-osebnost, privošči zmago Klemnu Slakonji, pa bi bil nagrade vseeno vesel: "Velika čast in dosežek je, da prideš med tri finaliste, češnja na torti pa bi bila, če bi zmagal."

In kaj Romihu sploh pomeni nagrada viktor: "Je določena potrditev. Če pa tovrstnih nagrad ne dobiš, te ne sme zamoriti, saj je veliko dobrih medijskih osebnosti, ki niso nikoli dobile viktorja. Dober si lahko tako z viktorji kot brez njih."

Boštjan meni, da ljudje pri njem najbolj cenijo pristnost: "V življenju se trudim, da ne delam razlike med delom na TV-ju in zasebno. Všeč mi je, ko ljudje pohvalijo pristnost pred TV-kamerami, ki se jo trudim ohraniti."

Da občinstvo zares ceni delo Romiha, dokazuje tudi vnovična nominacija za naj TV-osebnost, saj ta spada med viktorje popularnosti, ki jih v celoti izbira ljudstvo.

Oddaja Na zdravje! nominirana v kategoriji "naj" oddaj
Tudi oddaja Na zdravje!, skozi katero poleg Boštjana krmari tudi Jasna Kuljaj, je pri občinstvu, kot je videti, zelo priljubljena - narodno-zabavna oddaja je prejela nominacijo v kategoriji naj TV-oddaje. Romih je dejal, da zaradi zimskega odmora niso imeli časa proslavljati nominacije za naj oddajo, a nam je ob tem razkril, da je kljub uživanju v delu v oddaji, ki ima širok krog občinstva, rahlo razočaran zaradi zmanjšanja plače: "Za četrtino so mi zmanjšali honorar, kar postavlja pod vprašaj moje nadaljnje sodelovanje ..."

Vsi oboževalci voditelja lahko ostanete mirni, saj, kot pravi, voditelj, ki za zdaj nima konkretnih ponudb iz drugih hiš, vseeno ostaja del oddaje Na zdravje!: "Moral bom nekaj dodatnega denarja zaslužiti kje drugje, kot za zdaj kaže, ostajam."