Ob vstopu na prizorišče se je vsak obiskovalec z odtisom svoje roke podpisal v knjigo gostov. Foto: Organizator
Ob vstopu na prizorišče se je vsak obiskovalec z odtisom svoje roke podpisal v knjigo gostov. Foto: Organizator
Kako vroče je na ŠVIC-u?

ŠVIC-ov oder je včeraj odprla novomeška skupina Crossfire. Po skupini Vertum je množico z zbranimi hiti razvnela skupina Parni Valjak Tribute. Razigrano občinstvo pred odrom je razplesala skupina Elvis Jackson. Za pravo doživetje na odru in pred njim pa so nedvomno poskrbeli Prljavo Kazalište. Kitarist Jasenko Houra je dobesedno plesal na rokah občinstva, so sporočili organizatorji.

Več o samem dogajanju si lahko ogledate v videu desno, saj je ŠVIC sinoči obiskala ekipa Poletne scene.

Da se je prijetno vzdušje nadaljevalo, je poskrbel Vlado Kreslin z Malimi bogovi. Pri pesmi Lahko bi zletela pa se jim je na odru kot gost pridružil še Marko Sošak, bobnar skupine Elvis Jackson. Glasbeno obarvan večer pa so sklenili stari znanci ŠVIC-a - Zablujena Generacija, ki je s svojimi hiti držala pokonci neumorno občinstvo do pol štirih zjutraj.
ŠVIC, kot največji dvodnevni študentski festival v Sloveniji, pa za danes pripravlja še en dan spektakla.
Nov dan, nova glasba
Zjutraj se je začel turnir v nogometu in odbojki na mivki. Za izklesana telesa je poskrbela jutranja aerobika v bazenu, tečaj salse, trebušnega plesa, hip hopa in borilnih veščin. Manjkale pa ne bodo niti igre med študentskimi klubi, improvizacijska gledališka skupina Ej Mopped! in stand up komik Pižama. Najbolj odbit bo BodyZorbing in tradicionalni Slip`n`slide.
Zvečer obiskovalce čaka še en glasbeno obarvan večer. Ob 18.30 bo na oder stopila skupina 500m, sledila ji bo skupina Sin Story. Pred Nieti bodo zaigrali še CoverLover. Po tem pa sledi ŠVIC-ova stalnica - skupina Mi2. Norijo na odru pripravlja Dubioza Kolektiv. Večer pa bo sklenila skupina Zaklonišče prepeva.

Kako vroče je na ŠVIC-u?