Pogovor z Evo Boto

Črnolasa Korošica je bila skupaj s sestro Sanjo gostja Taje Zuccato v oddaji Dobro jutro. Eva, ki se je na evrovizijskem odru v Azerbajdžanu predstavila z balado Verjamem, težko napoveduje, ali se bo Slovenija po Maji Keuc znova prebila v sobotni finalni večer. "Moramo upati in biti pozitivni, a vedeti nikoli ne moreš. Tudi mi smo lani verjeli v finale, a bili na koncu razočarani."

Eva Boto, ki si je nastop na Evroviziji priborila z zmago na Emi, na kateri se je pomerila z dvojčicama Prusnik, saj so bile najboljše v seriji oddaj Misija Evrovizija, je dejala, da ni bila toliko jezna zaradi rezultata, ampak zato, ker ni mogla še enkrat na oder. Eno leto modrejša in izkušenejša se svojega nastopa spominja takole: "Bila sem polna adrenalina in zapela sem odlično. Ko sem stopila z odra, so se mi ulile solze od vsega. Pri sebi ne bi ničesar spremenila, kakšno drugo stvar pa morda."

Evi, ki si nastop pred evrovizijskim občinstvom šteje za največji glasbeni uspeh do zdaj, sicer ves čas stoji ob strani osem let starejša sestra Sanja, ki je tudi njena desna roka pri vseh dogovarjanjih za nastope in intervjuje. Kakšen odnos imata, ali se Eva pusti voditi svoji sestri, kakšno je vzdušje pri Botovih doma, pa si oglejte v spodnjem videopogovoru.