Klub Cvetličarna svoja vrata spet odpira 14. junija. Foto: Uradni profil Cvetličarne na Facebooku
Klub Cvetličarna svoja vrata spet odpira 14. junija. Foto: Uradni profil Cvetličarne na Facebooku

Klub Cvetličarna, ki v Ljubljani deluje od leta 2004, je svoja vrata za nekaj mesecev zaprl že septembra leta 2009. Sredi januarja letos so spet sporočili, da s 1. februarjem končujejo delovanje, že čez mesec dni pa so svoje zveste obiskovalce razveselili z novico, da so z lastniki kluba dosegli dogovor in da bo ljubljanski klub kmalu spet sprejemal obiskovalce.

In ta "kmalu" se je zdaj uresničil, saj so danes na uradnem profilu na Facebooku svoje obiskovalce povabili na odprtje, ki se bo začelo v četrtek, 14. junija, nato pa bo veselo tudi v petek in soboto. Potrdili pa so tudi, da so klub prenovili.

"Ob zagotovitvi najmodernejših tehničnih zmogljivostih po mednarodnih standardih smo kapaciteto povečali za skoraj dva in pol krat – z 800 na 1.900 obiskovalcev," so zapisali. "Galerija zdaj obkroža oder z vseh strani, sanitarni prostori pa so zdaj zagotovljeni tudi na galeriji, kjer jih prej ni bilo," so sporočili in dodali opis še nekaterih novosti - kadilci se bodo razveselili predvsem povečane kadilnice.