Miki Bubulj, Sašo Jereb in Marko Baloh - po našem pogovoru jih je čakalo še snemanje pri Mariu. Foto: MMC RTV SLO
Miki Bubulj, Sašo Jereb in Marko Baloh - po našem pogovoru jih je čakalo še snemanje pri Mariu. Foto: MMC RTV SLO
Kje so znani Slovenci preživeli prvomajske praznike?

MMC-jeva kamera je na hodnikih RTV-ja ujela pevko Natalijo Verboten, njeno stanovsko kolegico Nino Osenar, voditeljico Sašo Einsiedler, ultramaratonskega kolesarja Marka Baloha, judoista Saša Jereba in stand-up komika Mikija Bubulja, ko so se pripravljali na snemanje oddaje Moja Slovenija, to priložnost pa smo izkoristili zato, da smo jih povprašali, kako so izkoristili te proste dni.

Natalija Verboten nam je zaupala, da je kresovanje dočakala delovno - na odru, nato pa si je njena družinica privoščila nekaj dni oddiha in odšla na Pag, Sašo Jereb pa je ognjene zublje občudoval pri prijateljih v Goriških brdih, naslednji dan pa si je vzel čas še za kratko potapljanje na Krku. Komik Miki Bubulj nam je potožil, da se je njegov načrt za kres "sfižil", saj so hoteli zažgati parlament, ampak so se nekateri v zadnjem trenutku premislili, zato so nazadnje vsi ostali doma.

Marko Baloh je prvi del počitnic preživel sam z ženo, saj je tašča prevzela skrb za otroke, preostanek počitnic pa je nato minil v družinskem duhu, med drugim so obiskali živalski vrt, kres pa so vendarle preskočili. Nina Osenar nam je z velikim navdušenjem razložila, da se je imela te dni čudovito, saj je praznike preživela skupaj z domačimi, kjer ni manjkalo dobre volje in številnih piknikov, Saša Einsiedler pa nam je povedala, da ji je načrte za 1. maj prekrižal njen vrt, sonce pa jo je tam opeklo ravno tako, kot da bi bila na morju.

Celotni pogovor z vsemi šestimi gosti oddaje Moja Slovenija pa si oglejte v priloženem videoposnetku na desni strani!

Kje so znani Slovenci preživeli prvomajske praznike?