Hughu eksperimenti v spolnosti niso tuji. Foto: EPA
Hughu eksperimenti v spolnosti niso tuji. Foto: EPA
Hefner in zajčice
Osivelega plejbolja še vedno obkrožajo lepotico. Foto: EPA

Avtor Steven Watts v knjigi z naslovom Mr. Playboy: Hugh Hefner and the American Dream tako razkriva, da je imel ostareli ustanovitelj revije Playboy v preteklosti spolno izkušnjo z moškim, spal pa naj bi tudi s svojo svakinjo!

Hugh in njegova prva žena Millie naj bi si že leta 1949 privoščila seks v navzočnosti Hughovega prijatelja Eldona Sellersa in njegove žene Janie. Vsak par je seksal na svoji strani postelje, pozneje pa je Hugh predlagal tudi zamenjavo partnerjev, do katere pa potem ni prišlo.

Brat ni imel nič proti
Hughu pa se je želja pozneje usresničila, ko se je podoben scenarij zgodil tudi z njegovim bratom Keithom in njegovo ženo Rao. Millie je zavrnila seks s Keithom, Rae pa se je strinjala, da bo spala tudi s svojim svakom Hughom Hefnerjem.

Watts v svoji knjigi, ki bo zagotovo dvignila veliko prahu, trdi tudi, da je imel Hefner homoseksualno spolno izkušnjo - nekega večera naj bi k njemu pristopil neki moški, Hugh pa je dejal: "Zakaj pa ne?!" Neznanec naj bi Hefnerja sicer (le) oralno zadovoljil.

Hefner naj bi tudi sam posnel pornofilm, ki nosi naslov After the Masquerade. V njem naj bi Hugh nastopal z nekim dekletom, oba pa sta nosila masko.

Hefner navedb v knjigi ni niti najmanj zanikal, dejal je celo, da gre za najbolj resnično knjigo, ki je bila kdaj koli napisana o njemu.