McFly so nastopili tudi na nedavnem izboru za mis sveta v Južnoafriški republiki. Foto: EPA
McFly so nastopili tudi na nedavnem izboru za mis sveta v Južnoafriški republiki. Foto: EPA

Štirje mladeniči, ki so poleg glasbenih uspešnic znani tudi po razburkanem nočnem življenju in romantičnih avanturicah, so dejali, da želijo nasvete glede posteljnih dogodivščin deliti s svetom.

A kitarist Dougie Poynter je opozoril vse oboževalke (in oboževalce), da bodo morali na izdelek kar precej počakati: "Knjiga s spolnimi nasveti bo prava 'bomba', a nameravamo jo izdati šele leta 2060, takrat bodo verjetno naše žene že preminile ..."

Takšnega zmenka na slepo pa še ne
Morda bo kakšen uspešen zapeljevalski nasvet prispeval tudi pevec Danny Jones, ki je nekoč priznal, da je imel verjetno najslabši zmenek na svetu v zgodovini: "Dogovoril sem se za pijačo z nekim dekletom. A prišel sem le do vogala, pokukal proti njej in stekel proč. Niti sporočila ji nisem poslal, da me ne bo, ona pa je bila videta tako zmedena ..."

Pop-rock-punk zasedba McFly je zaslovela leta 2004, sestavljajo pa jo Tom Fletcher, Danny Jones, Dougie Poynter in Harry Judd. Že z debitantskim albumom Room on the 3rd Floor so se prebili na prvo mesto na britanski lestvici in postali najmlajša skupina s tem dosežkom.

A. P.