Glasba
(1)
Ocena novice: Vaša ocena:
Ocena 3.0 od 3 glasov Ocenite to novico!
The Who
The Who bodo v hotelu v Las Vegasu prvič nastopili 29. julija. Foto: Reuters

Dodaj v

Las Vegas je zamikal tudi skupino The Who

Rokerske legende v mestu greha
14. marec 2017 ob 19:02
Las Vegas - MMC RTV SLO

The Who bodo sledili zgledu Celine Dion, Eltona Johna in Roda Stewarta ter julija začeli gostovati na odru Caesars Palace v Las Vegasu.

Člani angleške skupine, ki je leta 2014 napovedala, da bo začela "dolgo poslovilno turnejo", ki se bo končala prihodnji mesec na Otoku, so zavrnili namigovanja, da se nameravajo po končani turneji upokojiti.

Pojasnili so, da čeprav se bo poslovilna turneja kmalu končala, še ne odhajajo v pokoj. 29. julija bodo namreč začeli nastopati v hotelu Caesars Palace v Las Vegasu. Za zdaj so se dogovorili zgolj za šest koncertov, a ne izključujejo, da bodo svoje bivanje v mestu greha podaljšali.

71-letni kitarist in pisec besedil Pete Townshend ter dve leti starejši pevec Roger Daltrey sta po poročanju The Guardiana napovedala, da bo skupina, še preden bo začela koncertirati v Las Vegasu, gostovala še v londonski dvorani Royal Albert Hall, kjer bodo izvedli akustično različico rockovske opere Tommy.

The Who, ki so nanizali uspešnice I Can’t Explain, My Generation, The Kids are Alright in Who Are You, so lani nastopili tudi na kalifornijskem festivalu Desert Trip, ki je združil najvplivnejše še delujoče rockovske skupine.

Sa. J.
Prijavi napako
Komentarji
Majki1
# 14.03.2017 ob 19:18
Še sreča, da sta se pred Vegasom lani ustavila na Dunaju.
Nove note
link
Futurski: Za našo glasbo ni računalnika. Z roko spreminjamo vsak filter posebej.
9
22. marec 2018 ob 06:25 "Trip", ki ga doživiš med vožnjo po prazni avtocesti sredi noči, za nekatere. Nežno, zasanjano risanje glasbenih pokrajin, za druge. To so Futurski - sveži val domačega synthpopa.
Več novic ...
Kazalo