Dr. Dre in Ice Cube bosta najverjetneje v kratkem znova stala skupaj na odrih. Foto: AP
Dr. Dre in Ice Cube bosta najverjetneje v kratkem znova stala skupaj na odrih. Foto: AP

"Imam nekaj asov v rokavu ... Poskušal bom zbrati člane N.W.A. in vsem odčitati lekcijo o Ice Cubu, N.W.A. in West Side Connection. Skratka, o vsem, kar sem delal pretekla leta," je v pogovorni oddaji The Talk o svojem nastopu na festivalu Coachella povedal raper in igralec.

Lansko poletje, ko je v kinodvorane po svetu prišla avtobiografska drama Straight Outta Compton - zgodba o začetkih in uspehu N.W.A., so skupaj stopili tudi člani zasedbe. Ice Cube, DJ Yella in MC Ren so za tem nastopili na festivalu BET Experience.

Kmalu za tem so se pojavile govorice, da bi se lahko zgodila povratniška turneja skupaj z Dr. Drejem in Eminemom, ki bi v skupni nadomestil pokojnega Eazy E-ja. Toda govorice se niso uresničile.

Toda pred nami je novo leto, leto, v katerem bodo N.W.A. sprejeti v Hišo slavnih rokenrola. Zato so pričakovanja o združitvi skupine na Coachelli še toliko večja, še posebej zato, ker je Ice Cube v pogovoru še dodal, da bo njegov nastop pospremil tudi vizualni spektakel. In s tem je sprožil val ugibanj, ali se bo Easy E skupini pridružil v obliki holograma. Nazadnje je na omenjenem festivalu v obliki holograma nastopil še en pokojni velikan - TuPac Shakur.