Joe knjigo ustvarja skupaj z ameriškim avtorjem Davidom Ritzom, ki je pri pisanju avtobiografij sodeloval že s številnimi zvezdniki. Foto: EPA
Joe knjigo ustvarja skupaj z ameriškim avtorjem Davidom Ritzom, ki je pri pisanju avtobiografij sodeloval že s številnimi zvezdniki. Foto: EPA

Oktobra bo na knjižne police prišla knjiga o ameriški rockovski zasedbi z naslovom Rocks: My Life in and Out of Aerosmith, v njej pa bo Perry predstavil svoj pogled na skupino in zakulisno dogajanje, poroča revija Rolling Stone.

Knjiga sledi zgodbi, ki jo je leta 2009 pod naslovom Hit Hard: A Story of Hitting Rock Bottom at the Top izdal bobnar skupine Joey Kramer, in delu frontmana skupine Stevena Tylerja z naslovom Does the Noise in My Head Bother You?.

Perry ne želi, da oboževalci njegovo knjigo dojemajo kot kritiko prejšnjih dveh, saj po njegovem mnenju obe pripovedujeta resnico, le vsaka na svoj način. Priznal je, da se z vsem, kar je napisal pevec Tyler, ne strinja, zato želi deliti še svojo zgodbo. Napoveduje, da bo imelo njegovo delo povsem drugačno energijo in ton, in upa, da bo Tyler njegovo pisanje sprejel.

Člani zasedbe Aerosmith so sicer pred kratkim povedali, da verjetno ne bodo posneli nobenega albuma več, saj v tem ne vidijo smisla. Bobnar Joey Kramer je pojasnil, da so po neuspehu zadnjega albuma Music from Another Dimension iz leta 2012 ugotovili, da v snemanju novih albumov ni dovolj denarja in da več zaslužijo s turnejami.