Videospot je posnel pevkin prijatelj Mark Liddell. Foto: You Tube
Videospot je posnel pevkin prijatelj Mark Liddell. Foto: You Tube

Za svoje oboževalce je posnela videospot za pesem Gooodbye. V njem pevko spoznamo v povsem drugi luči. Videti je bolj odraslo kot kdaj koli, so zapisali na Daily Mailu. Svojo običajno opravo, široke kavbojke in oprijeto črno majčko s kratkimi rokavi, je zamenjala za zapeljivo spodnje perilo, na glavo pa si je nadela svetlo kodrasto lasuljo.

Za ta korak se je pevka odločila ob koncu turneje The Black Star Tour, na kateri je bila celo leto. Na dan pred zadnjim koncertom je posnela video, v katerem se svojim oboževalcem zahvali za podporo, nato pa sledi presenečenje, na katerega so čakali.

Pesem Goodbye je žalostna pesem, zato je takšno tudi vzdušje v videospotu. Avril poje: "Moram iti in te pustiti samega. Vendar vedno vedi, da te ljubim," kar nekako simbolizira tudi konec njene turneje, na kateri je, kot pravi sama, zelo uživala.

27-letnica v videu svoje oboževalce pozove tudi k dobrodelnosti. Pravi naj prispevajo denar za fundacijo Avril Lavigne, ki pomaga bolnim in prizadetim otrokom. Video si lahko ogledate spodaj.