Tom naj bi v videu nastopil brezplačno. Foto: YouTube
Tom naj bi v videu nastopil brezplačno. Foto: YouTube

29-letna kanadska glasbenica, ki je leta 2012 zaslovela s pesmijo Call Me Maybe, je tokrat predstavila svojo novo skladbo I Really Like You. Morda ni tako nalezljiva kot njena prva uspešnica, vendar kljub temu ne bo ostala neopažena.

Za promocijo skladbe je Jepsenova poskrbela predvsem z videospotom, v katerem ima glavno vlogo 58-letni Tom Hanks. Video prikazuje običajen dan v igralčevem življenju, od zvonjenja budilke do prihoda na sceno za snemanje videospota. Ves čas pa si Tom prepeva besedilo pesmi I Really Like You. Na koncu se Hanksu in Carly pridruži še Justin Bieber.

Bieber in Jepsenova sta sicer že dolgo prijatelja, pevec pa je kolegici pomagal tudi pri glasbeni karieri. S Hanksom sta se spoznala na poroki Bieberjevega menedžerja Scooterja Brauna, ki je tudi predlagal, da bi v videospotu nastopil prav Tom. Pevka je bila nad idejo navdušena, igralec pa je ni razočaral niti na snemanju, kjer je skrbel za dobro počutje celotne ekipe: "Tom je bil neverjetno zabaven in čeprav je bilo zunaj ledeno, je poskrbel, da smo se vsi zabavali."