Nipke vabi na svoj koncert v Cvetličarno. Foto: Sandi Fišer
Nipke vabi na svoj koncert v Cvetličarno. Foto: Sandi Fišer

Glasbenik je pred koncertom za MMC pojasnil, da od koncerta pričakuje predvsem "gud vajb" in seveda tudi čim več obiskovalcev, s čimer bo vzdušje na koncertnem prizorišču takšno, kot mora biti.

Nipke bo obiskovalce zabaval s svojim bendom The Nipples, pridružila pa se mu bo tudi mlada slovenska zasedba Joker Out. Na vprašanje, po kakšnem ključu izbira glasbene goste, reper odgovarja, da so to njegovi prijatelji. "Navadno se tudi v glasbi povezujem s tistimi, ki se osebnostno in kreativno ujamemo."

Nagradna igra


Nagradno vprašanje je bilo: Kako je naslov najnovejši skladbi slovenskega reperja Nipkeja?

Nagradna igra je končana, nagrajenca smo obvestili po elektronski pošti.

Pravila o sodelovanju v nagradni igri si lahko preberete tukaj.

V zadnjem času je vedno bolj priljubljen tudi pri mlajših generacijah, ki si prepevajo uspešnice, kot so Popoln lajf, Noben me ne razume, Všeč tko k je in najnovejšo Izven okvirja. Nipke poudarja, da je izredno vesel, da lahko svoj glas in splošno priljubljenost uporabi za to, da se poveže z mladino in jim ponudi svoje izkušnje ter razmišljanje.

Najnovejša pesem tako govori o tem, kako pomembno je, da je vsak svoj original ter da noče biti takšen kot vsi, "ker ostalih je že dost". Tovrstno razmišljanje se mu zdi pomembno predvsem v današnji poplavi informacij, ki jih imamo na voljo v digitalni dobi. "Mladina izgublja stik s samim seboj, prav tako pa so konstantno izpostavljeni nekim standardom, normativom, po katerih bi se morali ravnati in živeti."