Neve bo drugič mamica. Foto: EPA
Neve bo drugič mamica. Foto: EPA

Z igralcem Johnom Josephom Feildom, ki je profesionalno znan bolj kot JJ Feild, nastopal pa je med drugim v filmu Prvi maščevalec: Stotnik Amerika, bosta kmalu dobila drugega otroka, poročajo ameriški mediji.

V ponedeljek so igralko ujeli med sprehodom po parku v Hollywoodu, na fotografiji, ki je obšla svet, pa je jasno videti nosečniški trebušček. 41-letni Neve je v parku družbo delal sinček Caspian, ki je na svet prijokal avgusta 2012.

"Vedno sta si želela več kot enega otroka. Želita, da ima Caspian bratca ali sestrico," je za Us Weekly dejal neimenovani vir, ki je blizu paru.

Zvezdnika sta zelo zadržana, ko gre za njuno zasebno življenje, je pa igralka v enem izmed redkih intervjujev za The Talk leta 2012 pojasnila, zakaj je izbrala nenavadno ime za svojega prvorojenca: "Všeč mi je bila ideja o unikatnem imenu. Lepo je imeti nekaj posebnega in drugačnega, to sem želela tudi za najinega sina."

Neve "nora" na igralce
Neve, ki je zaslovela v devetdesetih letih z vlogo Julie Salinger v nadaljevanki Miza za pet (Party for five), je v zvezi s pet let mlajšim igralcem od leta 2011, za zdaj pa ni videti, da bi se kmalu sprehodila do poročnega oltarja.

Igralka je do zdaj že dvakrat skočila v zakonski jarem - tri leta je bila poročena z igralcem Jeffreyjem Coltom, ravno toliko pa je trajala tudi zakonska idila z drugim možem, prav tako igralcem Johnom Lightom.