Kidmanovi sta se v drugem zakonu s country pevcem Keithom Urbanom rodili dve hčerki. Foto: Reuters
Kidmanovi sta se v drugem zakonu s country pevcem Keithom Urbanom rodili dve hčerki. Foto: Reuters
Kidmanova na pogrebu svojega očeta Anthonyja. Foto: EPA

Kidmanova, ki je v zakonu s Tomom Cruisom posvojila dva otroka - danes 21-letno Isabello in 19-letnega Connorja - je sicer po 40. letu dvakrat postala tudi biološka mama. V zakonu s Keithom Urbanom sta se jima rodili danes šestletna Sunday in triletna Faith, pri čemer je to donosila nadomestna mati.

"Vsak mesec upam, da sem noseča," je razkrila rdečelasa oskarjevka. "A nikdar nisem. Če bi se zgodilo, bi skakala od veselja. Stara sem 47 let, ne bo se zgodilo."

Na to ji je voditeljica Jackie O odvrnila, da ima prijateljico, ki je zanosila pri 49, in Kidmanova se je vidno navdušila: "To je neverjetno, kakšna krasna stvar. Moja babica je imela svojega zadnjega otroka pri 49., tako da nikdar ne veš." In še: "Povsem nora sem na otroke. Obožujem jih. Otroci so nekaj tako izjemnega."

Je pa ob tem v smehu priznala, da njen mož morda ne deli povsem njenega navdušenja nad ponovnim previjanjem: "Morda ne bi ravno skakal od veselja."

Žaluje za očetom
Za Kidmanovo so sicer težki tedni, saj ji je septembra umrl oče. 75-letni Anthony Kidman, ugledni klinični psiholog, je umrl v Singapurju za posledicami srčnega napada in Kidmanova se je skoraj zlomila, ko je tema pogovora nanesla nanj.

Kidmana so sicer avstralske oblasti preiskovale zaradi domnevne vpletenosti v pedofilski škandal, zaradi česar naj bi po pisanju nekaterih avstralskih medijev tudi po 43 letih dela v sydneyjski univerzitetni bolnišnici iz rodne Avstralije mesec dni pred svojo smrtjo zbežal v Singapur.

Kidman naj bi bil sicer v Singapurju na obisku pri svoji hčerki Antonii, ki biva tam skupaj z možem in otroki.