Stevie Wonder ima osem otrok. Foto: Reuters
Stevie Wonder ima osem otrok. Foto: Reuters

Čeprav glasbenik še ni javno potrdil vesele novice, je njegov "bližnji prijatelj" za newyorški Page Six dejal, da je Stevie navdušen, ker bo spet postal očka: "Stevie si ni nikoli mislil, da bo postal očka tako pozno. Ni bilo ravno načrtovano, ampak zdaj je navdušen." Neimenovani vir je dodal, da si Stevie želi biti bolj prisoten kot oče: "Ve, da očetovstvo zahteva poln delovnik, zdaj ko je starejši, pa si še bolj ne želi kogar koli od otrok pustiti na cedilu."

Stevie in Tomeeka imata skupaj hčerkico, glasbenik pa ima iz prejšnjih zvez še osem otrok, kar pomeni, da bo po rojstvu trojčkov imel kar enajst otrok. Najstarejši otrok šteje 39 let, najmlajši pa eno leto.

Stevie se je v Tomeekin dom preselil kmalu po tem, ko se je ločil. Ločitev od modne oblikovalke po 11 letih zakona je glasbenika precej stala - grammyjev nagrajenec (nagrajen je bil kar 22-krat) je moral nekdanji ženi izplačati 110 milijonov dolarjev, poleg tega pa plačuje tudi preživnino za sinova - 13-letnega Kailanda in devetletnega Mandlo.

Iz prejšnjih zvez ima še pet otrok, eno hčerkico ima med drugim s svojo nekdanjo tajnico Yolando Simmons. Stevie je bil dve leti poročen s Syreeto Wright, s katero nista imela otrok.

6. novembra začenja glasbenik enajstdnevno turnejo, na kateri bo predstavljal skladbe z albuma Songs in the Key of Lifeiz leta 1976.