Želi si še enega otroka. Foto: Reuters
Želi si še enega otroka. Foto: Reuters

"Moj sin bo kmalu dopolnil štiri leta in zato sem zelo čustvena," je dejala. "Občutek imam, kot da mi maternica narekuje, naj imam še enega otroka."

28-letna pevka je sicer še pred časom dejala, da bo sin Angelo ostal edinec, saj svoje družine ne želi povečati. "Nekako si ne želim še enega otroka," je julija priznala na koncertu v Minnesoti. A samo nekaj mesecev pozneje je ugotovila, da njen sin zelo hitro odrašča. "Med turnejo sicer še ne nameravam zanositi, a si tega želim takoj po koncu."

Ostro proti Donaldu Trumpu
"Je kdo spremljal predsedniško debato? Meni je resnično žal za vašo državo," pa je na koncertu v Washingtonu dejala o trenutnem političnem dogajanju. "Jaz predsedniške volitve spremljam in ni me sram javno povedati, kdo mi je všeč in kdo ne."

Glasbenica je sicer že pred časom zahtevala, da republikanski kandidat Donald Trump na svojih shodih neha uporabljati njeno glasbo.

Adele zaradi neverjetnega uspeha plošče 25 služi nekaj več kot 93 tisoč evrov na dan. Album se je v glasbeno zgodovino zapisal z izrazito hitro prodajo, saj so ga v rekordnem času prodali v več kot 20 milijonov izvodih.