Adele je turnejo Adele Live 2016 začela 29. februarja letos, sklenila jo bo novembra. V tem času bo skupno imela 107 koncertov. Foto: Reuters
Adele je turnejo Adele Live 2016 začela 29. februarja letos, sklenila jo bo novembra. V tem času bo skupno imela 107 koncertov. Foto: Reuters

28-letna pevka naj bi namreč po sklenitvi turneje Adele Live 2016 - gre za njeno tretjo turnejo, ki jo je začela ob izdaji albuma 25 - rekla zbogom koncertnim odrom, in to kar za deset let, saj se želi v celoti posvetiti vzgoji sina Angela.

Adele naj bi prijateljem zaupala, da se želi preseliti v ZDA in tam postati polno zaposlena mama. Neimenovani vir je za britanski The Sun povedal, da je Angelo prioriteta in najpomembnejša stvar v Adelinem življenju in da ne želi zamuditi ničesar v njegovem življenju. Angelo jo zdaj spremlja na turneji, prihodnje leto pa bo postal šolar in je ne bo več mogel spremljati na poti. Adele je tako popolnoma jasno, kaj bo storila, pravi vir: "Tovrstne svetovne turneje ne bo imela še 10 let."

Adele je že pred dnevi na koncertu v Filadelfiji občinstvu povedala, da ni umetnik za turneje in da je veliko raje kot na turnejah s svojo družino.

Glede na to, da je Adele po rojstvu sina že za pet let zapustila glasbeno prizorišče, so se oboževalci prestrašili, da je tudi njena odsotnost z glasbenih odrov za deset let zelo mogoča.

Alternativa Las Vegas?
Britanski mediji pišejo tudi o možnosti, da bi se Adele preselila v Las Vegas, kjer bi lahko imela nastope, ne da bi njeno odsotnost čutil sin. Elton John, Celine Dion in Britney Spears so uspešno nastopali v Las Vegasu in si krepko povečali bančne račune.

Adelini predstavniki še niso komentirali pisanja britanskih medijev.