Doutzen je ena najbolj poželjivih nizozemskih manekenk. Foto: EPA
Doutzen je ena najbolj poželjivih nizozemskih manekenk. Foto: EPA
Nosečniški trebušček Doutzen Kroes. Foto: Instagram

Plavolasa lepotica, eden izmed zaščitnih obrazov znamke spodnjega perila Victoria's Secret, je veselo novico razkrila na Instagramu. Objavila je fotografijo, na kateri je jasno videti nosečniški trebušček. Doutzen namreč pozira zgolj v evinem kostumu, z eno roko prekriva prsi, z drugo roko pa se dotika svojega trebuha.

"Tako srečni smo, da lahko z vami delimo novico, da pričakujemo," je s svojimi oboževalci delila novico ena najuspešnejših nizozemskih manekenk vseh časov.

29-letna manekenka je od leta 2010 poročena z nizozemskim didžejem Sunneryjem Jamesom, skupaj pa imata že triletnega sinčka Phyllona.

V intervjuju za PopSugar je lepa Nizozemka, ki je tudi ambasadorka organizacije Dance4Life, ki se zavzema za izobraževanje mladih o aidsu in HIV-u, dejala, da je za njeno vitko postavo zaslužna kombinacija zdravega prehranjevanja in materinstva: "Vedno jem v zmernih količinah. Na primer če pojem pomfrit, bom naslednjič pojedla solato. Ne omejujem se pri prehranjevanju, jem tudi sladke stvari, ampak kot sem povedala, sem pri vsem zmerna. Obenem pa pomaga tudi to, da moram ves čas tekati okoli svojega sina."

Nič od poleta v vesolje?
Doutzen bo tako najverjetneje morala odpovedati polet v vesolje. Manekenka je namreč ena izmed stotih oseb, ki so dobili vstopnico za polet v vesolje.

"Po zaslugi svojega dela sem videla najlepše kotičke sveta. Ampak nič se ne more primerjati s pogledom iz vesolja na Zemljo. Astronavti, ki so to doživeli, opisujejo to izkušnjo kot nekaj, kar korenito spremeni življenje. Komaj čakam," je leta 2011 navdušeno dejala Doutzen.

Na komercialnem poletu v vesolje, ki ga organizira nizozemska turistična agencija, specializirana za vesoljske polete, bosta tudi nizozemski didžej Armin Van Buuren in nekdanja plavalka Erica Terpstra.