Anne pravi, da se z Adamom tako dobro razume zato, ker sta oba zelo prizemljena in uživata v
Anne pravi, da se z Adamom tako dobro razume zato, ker sta oba zelo prizemljena in uživata v "povsem običajnih", nezvezdniških stvareh. Foto: Reuters
Prva fotografija mladoporočencev Followill. Foto: Twitter

Kot poroča revija People, je bilo okoli 180 svatov povabljenih na poročni konec tedna, ki se je začel v petek z generalko večerje v penzionu Ventana Inn and Spa. Slovesnost ob sončnem zahodu je potekala na bližnji zasebni posesti, za po meri šivano poročno obleko 29-letne igralke pa je poskrbel Valentino.

Poročno okrasitev je navdahnila narava, zato so prostora obreda in sprejema krasile številne veje, da bi se tako zlila z veličastnim okoljem oceanskega Big Sura.
Nepričakovana ljubezen
Par, ki je skupaj štiri leta, se je zaročil novembra lani. "Zelo sem zaljubljena vanj, a Adam mi je uničil načrt," je dejala zvezdnica lani o svoji zvezi. "V bistvu sem se veselila, da bom imela nekaj časa zase, malo samskega stanu, potem pa sem se zacopala vanj kot trapica!"
Anne in Adam sta se začela dobivati le nekaj mesecev po neprijetnem koncu njene štiriletne romance z italijanskim poslovnežem Raffaellom Follierijem, ki je bil leta 2008 obtožen poneverbe in utaje dolgov. Ko je Follieri krivdo za očitana dejanja priznal, sta se s Hathawayevo razšla.
Hathawayeva in dve leti starejši Shulman, malo znani igralec in oblikovalec nakita, sta svojo zaroko februarja proslavila z zabavo v New Yorku, na katero je bilo povabljenih 125 prijateljev in svojcev.
Poročil se je tudi Jared iz Kings of Leon
Sobota je bila očitno dan za zvezdniške poroke, saj se je poročil še zadnji neoženjeni član rockskupine Kings of Leon, Jared Followill. 25-letni basist je v kraju Charlotte v Tennesseeju popeljal pred oltar svoje 21-letno dekle Martho Patterson. Par se je zaročil aprila.

Poročna slovesnost in pogostitev sta potekali v sproščenem podeželskem vzdušju s pristno južnjaško kmečko kuhinjo, on pa je nosil kavbojske škornje. Pred obredom je Followill šaljivo tvitnil: "Danes se bom poročil. To je moj največji korak. O tem dnevu sem sanjal že, ko sem bil majhna deklica." Pattersonova pa: "Danes se bom omožila s svojim najboljšim prijateljem. Najsrečnejše dekle na svetu sem. :)"

Jared je tako zadnji "kralj", ki se je ustalil. Nathan se je leta 2009 poročil z glasbenico Jessie Baylin, par pa bo decembra dobil prvega otroka. Caleb se je lani poročil s supermodelom Lily Aldridge, junija pa se jima je rodila hčerka Dixie Pearl. Bratranec Matthew pa je lani s soprogo Johanno Bennett dobil svojega prvega otroka, sina Knoxa Camerona Patricka.