Affleck in Shookusova lani, kmalu po tem, ko je njuna zveza prišla na dan. Oba sta bila takrat še poročena. Foto: Cover Images
Affleck in Shookusova lani, kmalu po tem, ko je njuna zveza prišla na dan. Oba sta bila takrat še poročena. Foto: Cover Images
V torek je Garnerjeva v krogu družine proslavila zvezdo na Pločniku slavnih. Na fotografiji še igralkin oče in njeni trije otroci, ki jih ima z Affleckom. Foto: AP

46-letni Affleck je tako zdaj z 38-letne producentke satirične oddaje Saturday Night Live presedlal na Playboyevo zajčico, s katero ga v zadnjih dneh redno videvajo po Los Angelesu.

Igralčevi prijatelji pravijo, da mu več svobode ustreza. "Ben je vesel, da se lahko dobiva s komer koli hoče in da ni v resnem razmerju," je povedal neki prijatelj za revijo People. "Lindsay je bila resnejša glede njega. Ben je sicer užival v njeni družbi, a trenutno ne išče kar koli stalnega."

In še: "Ben ima rad pametne in lepe ženske, rad pa je tudi svoboden, da lahko počne kar koli hoče."

Zadnjič skupaj julija
Najnovejši parček so prvič opazili skupaj 16. avgusta, dan po Affleckovem rojstnem dnevu, ko je mično svetlolasko peljal na večerjo v restavracijo Nobu v Malibuju. Tri dni pozneje so ju fotografirali v drive-inu, nato pa sta kupljeni krompirček pojedla v avtomobilu pred njegovo vilo.

Afflecka so s Shookusovo zadnjič videli julija v Portoriku, kjer je igralec snemal film The Last Thing He Wanted z Anne Hathaway.

Prav Shookusova naj bi bila sicer kriva za dokončni razdor Affleckovega zakona z Jennifer Garner, s katero ima tri otroke, začasno pa sta se razšla že leta 2016 zaradi Affleckovega skoka čez plot z varuško.

Producentka pa je zaradi Afflecka, ki ga je spoznala na snemanju ene izmed epizod Saturday Night Liva, zapustila svojega moža, Kevina Millerja, s katerim ima petletno hčerko.

46-letna Garnerjeva je medtem v krogu družine – svojih treh otrok, sestre in staršev – v torek proslavila svojo zvezdo na Pločniku slavnih v Hollywoodu. Afflecka, s katerim je bila zvezdnica serije Alias poročena med letoma 2005 in 2017, na slovesnost ni bilo.

Revija People še poroča, da čeprav Garnerjeva ne odobrava Affleckove zveze z 22-letnico, pa ji je pomembno, da njen nekdanji mož ne zapade znova v alkoholizem in kockanje, da bi lahko z njim uspešno delila skrbništvo nad otroki.

A post shared by shauna sexton (@shaunasexton_) on Aug 14, 2018 at 10:44am PDT

“Men love socks” back w/ the @playboy fam today

A post shared by shauna sexton (@shaunasexton_) on May 11, 2018 at 4:49pm PDT