Bieber si na vse pretege želi oprati svoje ime. Foto: EPA
Bieber si na vse pretege želi oprati svoje ime. Foto: EPA

17-letnik naj bi po poročanju TMZ-ja opravil test v kliniki sredi New Jerseyja pod "strogim nadzorom". Tako je pevec držal svojo obljubo in želi prek testa DNK dokazati, da ni oče otroka, ki naj bi bil plod nepremišljene noči lani oktobra v losangeleškem Staples Centru. Zdaj je po poročanju revije People poteza na strani Yeaterjeve, ki mora priskrbeti DNK svojega otroka.

Bieberjev predstavnik za stike z javnostjo nadaljuje molk. So pa zato veliko zgovornejši Bieberjevi znanci in prijatelji, ki so za People razkrili, da je pevec test opravil pretekli petek.

Yeaterjeva je tožbo, kot smo že poročali, umaknila pretekli teden, toda okoli sebe že zbrala novo skupino odvetnikov, ki bodo pravico iskali zunaj sodnih dvoran. Eden izmed njenih odvetnikov Jeffrey M. Leving je za People dejal, da se pogajajo z Bieberjevimi odvetniki, da bi dosegli zaupni sporazum zunaj sodišča, hkrati pa bi zasebni ostali tudi rezultati testov.

Tožbe in preiskave se vrstijo
Bieber, ki se trenutno sestaja z najstniško princeso Seleno Gomez, napoveduje, da bo Yeaterjevo sam tožil, ko bodo znani rezultati. Podrobnejšo raziskavo pa so napovedali tudi losangeleški policisti, ki želijo ugotoviti, kaj se je dogajajo med 17-letnim pevcem in 20-letnico. Po kalifornijskih zakonih je namreč Bieber mladoleten. Spolno občevanje, če je druga oseba od mladoletne starejša več kot tri leta, pa je prepovedano.