Chad Michael Murray je za novo vlogo izgubil enajst kilogramov. A kot je priznal, jih je težje dobiti nazaj kot izgubiti. Foto: EPA
Chad Michael Murray je za novo vlogo izgubil enajst kilogramov. A kot je priznal, jih je težje dobiti nazaj kot izgubiti. Foto: EPA
Chad Michael Murray
Igralec je lani razdrl zaroko s Kenzie Dalton. Foto: EPA

32-letni igralec je za svojo vlogo brezdomca, zasvojenega s heroinom, v filmu Other People's Children izgubil enajst kilogramov. "Bil sem v zelo temačnem stanju kakšen mesec dni. Kot da bi nosil delo domov. To je kar težko," je v pogovoru za US Weekly priznal Murry.

Javnost si je plavolasega igralca zapomnila po atletski postavi, s katero je osvajal srca oboževalk serije One Tree Hill. Ob hitri izgubi kilogramov se je predvsem trudil, da bi shujšal na čim bolj zdrav način. "Želel sem to storiti na naraven in zdrav način. Nisem samo hotel omejiti svojega jedilnika na vodo in krekerje," je pojasnil. Tako je vsak dan težil k temu, da je jedel organska živila. Njegov jedilnik so sestavljali kosmiči, beljaki, solata, piščanec in tuna. "Po kakšnem tednu ugotovite, kako lahko izboljšate te jedi in vse postane znosnejše," je dejal igralec.

Ob tem pa se je še izdatno ukvarjal s športom. Ko je dosegel svoj cilj, ga je ekipa filma Other People's Children "nagradila" z njegovo najljubšo hrano: piščančjimi perutničkami. A najhuje je šele prišlo, ko je igralec po končanem snemanju moral spet pridobiti kilograme. "To je najbolj težka stvar in še vedno se borim," je še priznal Murray.

Enkrat poročen, enkrat zaročen
Murray je lani pretrgal svojo zvezo z zaročenko Kenzie Dalton po sedmih letih zaroke. Njuna ljubezen je vzplamtela v času, ko je bil Murray poročen s svojo drugo soigralko v seriji Sophio Bush. Ta je vložila ločitveni zahtevek po petih mesecih zakona. Še preden pa sta leta 2006 končala ločitveni proces, je bil igralec že zaročen z Daltonovo. Trenutno pa se sestaja z mlado igralko in manekenko Nicky Whelan.