Charlie Sheen nadaljuje z vlogami Charliejev: upodablja osrednji lik serije Anger Management, terapevta za obvladovanje jeze Charlieja Goodsona. Foto: FX
Charlie Sheen nadaljuje z vlogami Charliejev: upodablja osrednji lik serije Anger Management, terapevta za obvladovanje jeze Charlieja Goodsona. Foto: FX

Ves čas lahko hrepenim po preprostejšem življenju. A to se ne bo zgodilo. Vendar nanj ne gledam kot na kaos, temveč kot na izzive.

Charlie Sheen

V ZDA že predvajajo niz prvih 10 posnetih epizod omenjene serije s Charliejem v glavni vlogi, v kateri bo kot gost nastopil tudi njegov oče Martin Sheen. Igral bo očeta Charlieja Goodsona, terapevta za obvladovanje jeze, ki ga upodablja Sheen mlajši.

Martin, hollywoodski "veteran", katerega najbolj odmevna vloga zadnjih let je bila upodobitev ameriškega predsednika Jeda Bartleta v dramski seriji Zahodno krilo, se bo na ameriških TV-zaslonih v seriji Anger Management pojavil 16. avgusta.

100 epizod v dveh letih
Po besedah njegovega sina je epizoda, v kateri je nastopil skupaj z očetom, "najboljša, kar so jih posneli do zdaj", Charlie pa je dodal še, da je izjemno navdušen nad dejstvom, da je podpisal pogodbo za nadaljnjih 90 epizod, kar pa "sploh še ne bo dovolj", poroča AP. Predstavnik FX-a John Landgraf je prepričan, da bo gostovanje Martina Sheena nanizanki "dalo novo dimenzijo in iz nje naredilo družinsko serijo za vse generacije".

V dveh letih naj bi torej posneli skupaj kar 100 epizod, s takšnim tempom tudi zaradi zmanjševanja stroškov, kar pomeni, da časa za vaje ne bo, je pojasnil izvršni producent Bruce Helford. Proces nastajanja posamezne epizode je, kot še piše AP, povzel: "Igralci dobijo svoje vrstice, ogledamo si prizor, scenaristi naredijo popravke, igralci gredo v masko, kamere so postavljene, spet se zberemo in posnamemo prizor."

Čas "norosti" opisuje kot sanje
Sheen je svoj (prisilni) odhod iz serije Dva moža in pol po vrsti javnih izpadov in (milo rečeno) nerazumnega obnašanja opisal kot "sanje, iz katerih se ni mogel zbuditi" ali kot "vlak, s katerega ni mogel izstopiti, le da je bil sprevodnik on sam". Kot pravi, se je iz obdobja svoje "norosti" veliko naučil, predvsem to, da se moraš oklepati tistega, kar že poznaš. Vse skupaj je povzel z besedami: "Nisem več nor."

Kot je znano, je Sheen, potem ko so ga zaradi javnih izpadov odpustili iz serije Dva moža in pol, javno obračunaval z ustvarjalcem nanizanke Chuckom Lorrejem. A pri FX-u takšnih strahov nimajo, saj Charlie pri njih, v nasprotju s prejšnjim delodajalcem, ustvarjalno sodeluje pri nastajanju nanizanke.

Na vprašanje, ali tudi on, tako kot lik Charlieja Goodsona, uživa v kaosu ali si želi preprostejšega življenja, je Sheen odgovoril: "Ves čas lahko hrepenim po preprostejšem življenju. A to se ne bo zgodilo. Vendar nanj ne gledam kot na kaos, temveč kot na izzive."

Ves čas lahko hrepenim po preprostejšem življenju. A to se ne bo zgodilo. Vendar nanj ne gledam kot na kaos, temveč kot na izzive.

Charlie Sheen