Usodi nekdanjih zakoncev je na stranska pota 'zapeljal' kokain. Foto: EPA
Usodi nekdanjih zakoncev je na stranska pota 'zapeljal' kokain. Foto: EPA

Producent Chuck Lorre je po poročanju tiskovne agencije Reuters celo dejal, da so se bali igralčeve smrti. S tem je soustvarjalec popularne serije prekinil molk glede Sheenovega zloma in pojasnil njihovo odločitev, zakaj so ga odslovili na začetku leta.

Najbolje plačanega igralca ameriških televizij vseh časov so odpustili v marcu, potem ko so bili za njim tedni neprestanih zabav ob belem prahu. Produkcijska ekipa je prekinila snemanje serije po 16. epizodi že osme sezone prav zaradi igralčevega neustaljenega in nepredvidljivega obnašanja.

"Nisem hotel pisati scenarijev za serijo, medtem ko je obstajala nevarnost, da bi moj prijatelj lahko umrl, ali še huje, nekdo drug bi lahko bil prizadet. Nismo bili zadovoljni. Tragedija se je razpletala pred našimi očmi. Vse nasilje in izpadi. Na neki način smo bili tudi mi odgovorni," je dejal Lorre za revijo TV Guide Magazine.

Muellerjeva odhaja na zdravljenje
A ne samo Sheen, tudi mati njegovih dveh otrok Boba in Maxa Brooke Mueller se v teh dneh spopada s posledicami uživanja drog. Njegova nekdanja žena se je znova znašla v navzkrižju z oblastjo, saj so jo policisti ujeli med posedovanjem kokaina. Po aretaciji pa so jo šele njeni najbližji prepričali, da potrebuje strokovno pomoč. "Brooke se je odločila, da se za nekaj časa umakne iz medijev in se osredotoči na zdravljenje," je sporočil njen predstavnik za stike z javnostjo.