Igralka si v novem letu želi novega partnerja. Foto: EPA
Igralka si v novem letu želi novega partnerja. Foto: EPA

35-letnica je v oddaji Piersa Morgana spregovorila odprto in priznala, da vse težje prenaša dejstvo, da je samska. Igralka je dodala, da resnično verjame, da se nikoli ne bo poročila, a da to ne pomeni, da ne bo imela naraščaja.

Plavolasa lepotica je iskreno odgovarjala na vsa Piersova vprašanja, nekoliko pa jo je "zbodlo" vprašanje o razhodu z dolgletnim fantom, irskim igralcem Stuartom Townsendom, s katerim sta se po skoraj desetih letih razšla na začetku leta. "Rada imam svoje delo in svoje oboževalce, ampak nekatere stvari moram enostavno zadržati zase.

Charlize Theron je pokomentirala tudi domnevno zvezo z britanskim princem Harryjem: "Poročena sva in pričakujeva otroka," se je pošalila lepotica in dodala: "Srečala sem ga, tako prijeten mladenič je. Cenim njegovo (humanitarno, op. a.) delo v Afriki, in to je vse."

Charlize o tragičnem dogodku
Piers Morgan je z oskarjem nagrajeno igralko (oskarja je prejela leta 2004 za vlogo serijske morilke Aileen Wuornos v filmu Pošast, op. a.) vprašal tudi o tragičnem dogodku, ko je njena mama leta 1991 ubila njenega očeta alkoholika, ki ju je napadel s puško: "To je bila velika tragedija v mojem življenju, mislim, da tisto, kar sledi, je, da morate sami spoznati, kaj želite biti in kako želite, da vas drugi na tem svetu vidijo. K sreči sem imela mamo, ki me je vodila skozi žalost, šok in jezo. Učila me je tega, da ne smem biti žrtev, to me ne preganja več, pomirjena sem sama s sabo."

Igralka uživa v svojem delu, zato se je pošalila, da bi želela delati do svojega 108. leta, na koncu pa se je dotaknila tudi staranja: "Za zdaj uživam v procesu staranja, saj imam le 35 let."