Dina in Clint na Oskarjih 2007, v srečnejših časih. Foto: EPA
Dina in Clint na Oskarjih 2007, v srečnejših časih. Foto: EPA

Z ženo, nekdanjo tv-voditeljico Dino Eastwood (49), ki jo je širša javnost spoznala v resničnostnem šovu Mrs. Eastwood and Company, sta bila poročena od leta 1996, skupaj imata 18-letno hčer Morgan. Clint ima sicer iz prejšnjih razmerij še šest otrok, najbolj znana sta igralca Scott in Francesca.

Dina in Clint sta se razšla avgusta 2013, predtem pa sta že nekaj časa živela narazen, Dina je imela tudi duševne težave, zaradi katerih je šla na zdravljenje. Prav omenjeni resničnostni šov naj bi bil kaplja čez rob, v katerem se je veliki filmar pojavil le nekajkrat.

Kot so dobro obveščeni viri povedali za ameriški tabloid People, je bil Clint glede šova "besen", saj "predstavlja vse, proti čemur se zavzema". "Je človek, ki zelo ceni zasebnost, ona pa je njegove otroke dala na televizijo ... To ni bil srečen čas zanju."

Clint Eastwood je v mlajših letih slovel kot "serijski ženskar", imel naj bi razmerje z več slavnimi lepoticami, tudi s francosko divo Catherine Deneuve. Poročen pa je bil le dvakrat, pred Dino več kot 30 let z Maggie Johnson, resno razmerje pa je imel še s Sondro Locke in s Frances Fisher.