Demi se ozira novim ljubezenskim dogodivščinam naproti. Foto: EPA
Demi se ozira novim ljubezenskim dogodivščinam naproti. Foto: EPA

Novi parček naj bi se spoznal na začetku novembra v Indiji, kamor sta bila oba povabljena na 50. rojstnodnevno zabavo ruskega mogotca Vladimirja Doronina, partnerja britanske manekenke Naomi Campbell.

"Plesala sta in se dotikala. Bilo je očitno, da sta si všeč," je dejal neimenovani vir za New York Post. Od te usodne zabave naj se ne bi več razhajala.

Ameriški People piše, da naj bi se igralka in trgovec z umetninami premierno predstavila kot par na začetku decembra, ko se bosta udeležila enega izmed umetniških dogodkov v Miamiju.

Novica o vzhajajoči romanci prihaja eno leto po tem, ko je svet obšla novica, da se Demi po šestih letih zakona ločuje od Ashtona Kuctherja. Demi težko prenaša ločitveni proces, vse ljubosumnejša in depresivnejša pa je postala, ko jo je Ashton hitro po poroki zamenjal z novim dekletom, 29-letno igralko Milo Kunis.

In kdo je novi partner Demi Moore? Vitu Schnabelu, sinu ameriškega umetnika in filmskega ustvarjalca, so očitno všeč starejše ženske, pred Demi je bil v zvezi z 49-letno manekenko Elle Macpherson in 35-letno igralko Liv Tyler.