Bosta drugič v zvezi zdržala dalj časa? Foto: EPA
Bosta drugič v zvezi zdržala dalj časa? Foto: EPA
Michael C. Hall
Igralcu ni uspelo osvojiti emmyja za najboljšega glavnega igralca v dramski nanizanki. Foto: EPA

37-letni zvezdnik filmov Prekrokana noč 1 in 2 ter tri leta mlajša zvezdnica Avatarja sta si znova dala priložnost - prvič sta skupaj zdržala tri mesece, ali bo njuna ljubezen tokrat trajala dlje, pa bo pokazal čas.

Za zdaj sta videti zelo srečna skupaj, kar dokazuje tudi fotografija, ki jo je paparac posnel ob odhodu para iz kina v Los Angelesu. "Bradley jo je objemal ves čas, ona pa je bila naslonjena na njegovo ramo," je neimenovani vir za ameriški Us Weekly opisal zmenek hollywoodskega para, med katerima so ljubezenske iskrice najprej preskočile med snemanjem filma The Words.

Bradley velja za hollywoodskega Casanovo, saj mu je uspelo osvojiti številna ženska srca. Z igralko Jennifer Espospito je bil poročen štiri mesece, posteljo pa so mu poleg Jennifer Lopez, Renee Zellweger in Olivie Wilde grele še igralke Isabella Brewster, Denise Richards, Cameron Diaz, Jennifer Aniston, Melanie Laurent ...

"Dexter" je spet zaljubljen
Še en hollywoodski igralec, ki je znova našel ljubezensko srečo, pa je zvezdnik nanizanke Dexter Michael C. Hall.

Igralec, ki se vse od ločitve (ločil se je leta 2010) od soigralke Jennifer Carpenterni iz nanizanke Dexter v javnosti ni pokazal z nobenim dekletom, je na Emmyjih prvič javno predstavil svoje novo dekle po imenu Morgan Macgregor. Michael, ki se je s kanadsko literarno kritičarko po rdeči preprogi sprehodil z roko v roki, je v zvezi od maja, po nekaj mesecih druženja pa sta se zaljubljenca odločila svojo ljubezen pokazati tudi celemu svetu.