Pharrell je ustvaril dišavo za moške in ženske, Sofia za zdaj le za ženske. Foto: EPA
Pharrell je ustvaril dišavo za moške in ženske, Sofia za zdaj le za ženske. Foto: EPA

41-letna Kolumbijka je svoje ime posodila že liniji oblačil in ličil, zdaj pa se je odločila, da bo ustvarila tudi parfum s cvetličnim vonjem. V dišavo je igralka vključila orhideje in vrtnice, saj so to njene najljubše rože.

"Želela sem, da parfum predstavlja del mene, moje poreklo. Zdi se mi krasno, da smo lahko v dišavo vključili kolumbijske rože," je temnolaska dejala za Women's Wear Daily. Razložila je tudi, da je bila tesno povezana z ustvarjanjem parfuma: "Ne maram projektov, pri katerih nimam besede. Pod takšne stvari se ne bi želela podpisati."

Zvezdnica je poskrbela tudi za estetsko oblikovano stekleničko v obliki smaragda: "Najprej smo se odločili za zeleno barvo, vendar je bilo preveč, zato smo preizkusili druge barve. Želela sem nekaj elegantnega, kar bi bilo na polici videti lepo. Na koncu smo našli popolno rožnato barvo," je povedala Vergara. Parfum s preprostim imenom Sofia bo na prodajne police prišel konec aprila, na voljo bo v 50-mililitrski steklenički, stal pa bo okoli 65 evrov.

Nekoliko pozneje bo na prodajne police prišel tudi parfum G I R L, pod katerega se bo podpisal vedno bolj priljubljen pevec Pharrell Williams. V sodelovanju z znamko Comme des Garçons je ustvaril dišavi za moške in ženske. "To je prvič, da smo ustvarili parfum za glasbenika, in težko si je predstavljati večji talent in večjega kavalirja, kot je Pharrell. Že od prvega trenutka je vedel, kako mora parfum dišati," je v sporočilu za javnost zapisal direktor Adrian Joffe. Več o dišavi pa za zdaj niso želeli razkriti.