Kate Hudson in Matthew Bellamy sta se zaročila aprila 2011, poročila pa  ...? Foto: EPA
Kate Hudson in Matthew Bellamy sta se zaročila aprila 2011, poročila pa ...? Foto: EPA

"Moji otroci so fantastični s svojimi otroki in odlično se znajdejo v vlogi staršev. Tudi ko se je moja hčerka Kate poročila z rockerjem, me ni zaskrbelo, saj je pomembno le to, da sta zaljubljena, zato se ne ukvarjam s tem, kakšen je on. Vidim pa tudi, da je Kate ostala zvesta sama sebi, zato me ne skrbi," je bila gostobesedna Goldie, ameriški tabloidi pa so v njenih besedah takoj prepoznali razkrito skrivnost o poroki.

Kate Hudson, ki se je z rockerjem Matthewom Bellamyjem, pevcem zasedbe Muse, zaročila aprila lani, je dolgo zatrjevala, da ne čuti potrebe, da se znova poroči, zato izogibanje medijskemu pompu okoli poroke niti ni presenečenje.

Paru pa se je julija lani rodil tudi sinček, ki sta mu dala ime Bing, kar je naletelo na velik posmeh, vendar je Bellamy takrat razložil, da v ozadju njune odločitve stoji družinska zgodovina. Dekliški priimek njegove matere je bil namreč Bingham, Kate pa sta vzgajala igralska zvezdnica Goldie Hawn in Kurt Russell. In Kurtov oče je bil, seveda, slavni Bing Russell.