Otrok Natalije Vodjanove je že ob rojstvu upravičil svoje ime Maxim. Foto: Instagram
Otrok Natalije Vodjanove je že ob rojstvu upravičil svoje ime Maxim. Foto: Instagram
Natalia Vodianova in Antoine Arnault
Natalia Vodianova in Antoine Arnault sta par od leta 2011. Foto: EPA

32-letna ruska lepotica je na Instagramu objavila fotografijo otrokove nožice, ob njej pa pripisala: "Včeraj ob 2.45 se je rodil najin mali fant Maxim in takoj upravičil svoje ime: ob rojstvu je imel namreč neverjetnih 4,2 kilograma in 55 centimetrov!" Ob tem je dodala še, da se oba s sinom "na veliko atijevo veselje" počutita dobro, se zahvalila za vse lepe želje in vsem ženskam sveta, ki so v veselem pričakovanju, sporočila: "Uživajte vsako minuto!"

Kot omenjeno, je to za Vodjanovo četrti otrok - iz zakona z britanskim nepremičninskim dedičem Justinom Portmanom ima namreč 11-letnega Lucasa, šestletnega Viktorja in sedemletno Nevo -, za njenega partnerja Antoina Arnaulta pa prvi.

Arnault, sicer sin francoskega poslovneža in lastnika znamke LVHM, ki združuje visokocenovne modne znamke Louis Vuitton, Christian Dior in druge, ter Vodjanova sta zvezo začela v drugi polovici leta 2011, malo po njeni ločitvi. Supermanekenka se je kmalu preselila v Pariz, da bi bila svojemu izbrancu bližje, skrivala pa ni niti želje po še kakšnem otroku. Ta se ji je zdaj tudi uresničila.