Emile je prvič postal očka. Foto: EPA
Emile je prvič postal očka. Foto: EPA

"Fantek po imenu Valor je. Zdrav je, vsi pa so navdušeni in srečni," je za E! News dejal neimenovani vir. Dodal je, da nadarjeni igralec preživlja veliko časa s svojim prvorojencem, s katerim se skuša čim bolj povezati.

Malček je na svet privekal 27. oktobra v floridski bolnišnici, ob rojstvu pa je tehtal 2,78 kilograma.

28-letni Emile je mamico svojega sinčka, katere identiteta ni znana, spoznal na eni izmed oskarjevskih zabav, po kratki romanci sta ostala dobra prijatelja, zdaj pa ju bo za večno povezal mali Valor.

Jaz sem biološki oče Ronana Farrowa
Hirsch se je prejšnji mesec na Twitterju pošalil glede očetovstva. Napisal je: "Rad bi oznanil prihod dojenčka. V bistvu sem biološki oče Ronana Farrowa." Igralec je s tem zapisom na svoj način komentiral namige Mie Farrow, ki je v intervju za Vanity Fair dejala, da Woody Allen v resnici ni biološki oče njunega (edinega) neposvojenega otroka, Ronana. Zadnji naj bi bil namreč plod zveze z že pokojnim pevcem Frankom Sinatro.

Emile kot gangster Clyde
Američan se je sicer proslavil v zapletenih dramah in nizkoproračunskih indiefilmih. Videli smo ga v filmih: Namišljeni junaki, Lords of Dogtown, Privlačna soseda, Into the Wild, Speed Racer in Milk. Trenutno igralec snema še nenaslovljeni film z Johnom Belushijem, kmalu pa ga bomo videli tudi v televizijski miniseriji Bonnie in Clyde, ki govori o najslavnejšem gangsterskem paru. Emile bo nastopil v vlogi Clyda Barrowa.