Nikamor brez
Nikamor brez "svoje" vode. Foto: Reuters

46-letna zvezdnica trenutno v Atlanti snema komedijo Materinski dan. Na snemalno lokacijo je Jen priletela z zasebnim letalom, ki je bilo polno plastenk vode Smartwater. Igralka je s seboj vzela toliko pijače, da je morala naročiti dodaten avtomobil, ki je z letališča do snemalne lokacije transportiral to opevano vodo.

Jennifer je za vodo z dodanimi elektroliti navdušila tudi svojo kolegico Courteney Cox, po vadbi pa si je želi tudi Gwyneth Paltrow, ki velja za težavno zvezdnico. Svoj sloves je opravičila tudi takrat, ko je v fitnesu, kamor zahaja, zahtevala prav to vodo - nobena druga zanjo ni bila dovolj dobra. "Tak cirkus je naredila zaradi te vode, da moramo biti vedno založeni z njo, a ne prihaja sem dovolj pogosto za to," je povedala zaposlena v fitnesu.

Spodaj si lahko ogledate oglas za vodo, v katerem nastopa Anistonova. "Pozdravljeni! Sem Jen Aniston in tukaj sem, da vam povem nekaj o vodi Smartwater. Ampak v današnji dobi ne morem storiti samo tega, kajne? Ne morem vam le povedati, da je Smartwater najpametnejša in najokusnejša voda na trgu. Očitno moram posneti video," reče igralka na začetku zabavnega posnetka, nato pa je prikazana v različnih situacijah, ki naj bi zagotovile visoko število klikov na YouTubu.