Največ Američanov si v Ovalni predstavlja Justina Timberlaka. Foto: EPA
Največ Američanov si v Ovalni predstavlja Justina Timberlaka. Foto: EPA

Največ, 34 odstotkov glasov, je dobil Justin Timberlake, na drugo mesto pa se je z 19 odstotki uvrstila Adele, ki je sicer Britanka. Kot tretja zvezdnica v vrsti za mesto predsednika Združenih držav Amerike je Beyonce s 14 odstotki, sledita Jay-Z in Lady Gaga z devetimi, Bieber jih je zbral osem, na rep lestvice pa sta se uvrstila "burna" zaljubljenca Chris Brown in Rihanna.

Tako je pokazala raziskava Public Policy Polling, v kateri so postavili tudi vprašanje, čemu bi moral zmagovalec Timberlake posvetiti največ časa. Možni odgovori so bili igranje, ustvarjanje glasbe, ponovna združitev z N'Sync in igranje golfa. Največ jih je menilo, da bi moral v ospredje postaviti glasbo, sledil je golf in nato igranje, najmanj pa so bili navdušeni nad idejo, da bi se Timberlake vrnil k stari skupini.

Bieber nepriljubljen pri vseh
Sodelujoče v raziskavi so opredelili tudi po strankarski pripadnosti, raziskovalci pa so nato izpostavili še eno dejstvo: "Američani sovražijo Bieberja," so tako zapisali v naslovu povzetka. Glede splošnega mnenja o mlademu pevcu so si bili namreč edini tako demokrati kot republikanci in neopredeljeni - v vsaki skupini jih je namreč več kot polovica odgovorila, da ga ne marajo!