Obsedenost s hrano je pripomogla k njeni nepriljubljenosti. Foto: EPA
Obsedenost s hrano je pripomogla k njeni nepriljubljenosti. Foto: EPA
Nekateri ga obožujejo, drugi sovražijo. Foto: Reuters

Očitno vedno več ljudi moti Gwynethina obsedenost z zdravo prehrano in zdravim načinom življenja, ugotavljajo pri Daily Mailu. Javnost razburja predvsem z nepremišljenimi izjavami, kot je "Raje bi umrla, kot pa svojemu otroku pustila jesti instantjuho". Te so ji uspele priboriti prvo mesto na nehvaležni lestvici najbolj osovraženih hollywoodskih zvezdnikov, ki so jo na podlagi ankete pripravili pri reviji Star. Upoštevali so tako igralce, glasbenike kot televizijske osebnosti.

40-letni Kalifornijki na drugem mestu sledi 17 let mlajša kolegica Kristen Stewart, ki je veliko oboževalcev izgubila na račun ljubezenske afere, ki si jo je privoščila z režiserjem filma Sneguljčica in lovec Rupertom Sandersom - in pri tem prevarala zvezdnika sage Somrak Roberta Pattinsona.

Tretje in četrto mesto sta osvojila glasbenika Jennifer Lopez in John Mayer, peta pa je igralka Katherine Heigl. Celotno lestvico 20 najbolj nadležnih si lahko ogledate spodaj. Na njej so se med drugim znašli tudi najstniški idol Justin Bieber, člani družine Kardashian in pevec Chris Brown. Nekoliko presenetljivo pa med najbolj nadležne zvezdnike spadata tudi igralca Ashton Kutcher in Angelina Jolie.

20 najbolj osovraženih zvezdnikov:
1. Gwyneth Paltrow
2. Kristen Stewart
3. Jennifer Lopez
4. John Mayer
5. Katherine Heigl
6. Matt Lauer
7. Madonna
8. Justin Bieber
9. Anne Hathaway
10. Kris Jenner
11. Kim Kardashian
12. LeAnn Rimes
13. Ashton Kutcher
14. Jay Leno
15. Angelina Jolie
16. Lindsay Lohan
17. Shia LaBeouf
18. Taylor Swift
19. Jesse James
20. Chris Brown