Mali in veliki mož - Orlando s sinčkom Flynnom. Foto: Reuters
Mali in veliki mož - Orlando s sinčkom Flynnom. Foto: Reuters

Pri tem dogodku mu je pomagal ljubki Flynn, triletni sinček, ki ga ima iz zakona z avstralsko manekenko Mirando Kerr. Tako očka kot deček sta bila v Los Angelesu nasmejana do ušes. 37-letni Britanec se očitno ne more ločiti od neukročenih valovitih las, sicer pa je bil v modri obleki in beli srajci kot iz škatlice.

Bloom je na krajši slovesnosti, na kateri je 2.521 zvezda na znamenitem Pločniku slavnih dobila njegovo ime, svoj vzpon k slavi primerjal s "poletom v vesolje", najbolj pa je hvaležen, ker je imel priložnost zaigrati v dveh nadvse uspešnih franšizah - Gospodar prstanov in Pirati s Karibov. "Živim zelo nomadsko življenje, a me to ne moti. S sinovim rojstvom pa sem se moral nekoliko prilagoditi, se zresniti, saj želim imeti kar največji vpliv na njegovo odraščanje," je dejal. Na slovesnost sta prišla tudi njegova starša, mati Sonia in oče Colin.

Manjkal je le nekdo, ki je bil zadnja leta ves čas ob Orlandovi rami - Miranda Kerr, avstralska krhka lepotica, ki je bila skoraj šest let let tudi njegova žena. Medtem ko je bil on v Hollywoodu, je ona nastopala na neki promocijski akciji v Tokiu. Lepotička, ki bo ta mesec dopolnila 31 let, očitno uživa v svobodi, saj je v nedavnem intervjuju za revijo GQ dejala: "Znova hodim na zmenke, in to mi je všeč. Srečni starši so bolje kot nesrečni starši. To je moj čas za raziskovanje in zabavo."