Miranda in Orlando na pooskarjevski zabavi Vanity Faira februarja letos. Foto: EPA
Miranda in Orlando na pooskarjevski zabavi Vanity Faira februarja letos. Foto: EPA

"V skupni izjavi Orlando Bloom in Miranda Kerr sporočata, da zadnjih nekaj mesecev živita ločeno. Razhod je bil prijateljski," je za E! News novico potrdil Bloomov tiskovni predstavnik.
"Po šestih skupnih letih sta se nedavno odločila, da se uradno razideta. Čeprav je s tem njunega zakona konec, pa se še naprej ljubita, podpirata in spoštujeta kot starša njunega sina in tudi kot družina," je zapisano.

36-letni britanski igralec in 30-letna avstralska manekenka, najbolj znana kot "angelček" slovite znamke spodnjega perila Victoria's Secret, sta postala par leta 2007. Julija 2010 sta se le mesec dni po naznanilu zaroke povsem po tiho poročila. Januarja 2011 se je paru rodil sin Flynn.

Gledališki Romeo
Mirando in Orlanda so paparaci zadnjič fotografirali skupaj 8. oktobra, zadnji javni dogodek, ki sta se ga udeležila skupaj, pa je bila premiera gledališke predstave Romeo in Julija na Broadwayu 19. septembra, v kateri on igra Romea.

"Ko sem videla Orlanda v Romeu in Juliji, me je popolnoma osupnil," je dejala očarana Kerrova za novembrsko številko Cosmopolitana. "Da se lahko nekdo nauči vse to besedilo in drži energijo, da to ponavlja vsak dan, šest dni na teden - toliko spoštovanja imam do njega. Ampak doma ne vadiva njegovega besedila. To imava zelo ločeno. To bi bilo, kot da bi jaz njega prosila, naj me nauči hoditi po pisti."
Kerrova je sicer nedavno napovedala, da se bo z Victoria’s Secret razšla, se je pa zdaj bolj posvetila oglaševalski kampanji za Mango, v kateri je nasledila prejšnji Mangov obraz, Kate Moss.