Alice McKennis, Jacqueline Wiles, Mikaela Shiffrin in Lindsey Vonn v slogu 70. let. Foto: Instagram
Alice McKennis, Jacqueline Wiles, Mikaela Shiffrin in Lindsey Vonn v slogu 70. let. Foto: Instagram

Gostje, ki so za vstopnice odšteli po 275 dolarjev vsak, so na galaprireditev v petzvezdičnem hotelu Four Seasons prišli oblečeni v slogu Vročice sobotne noči - v bleščicah, pajkicah in hipijevskih opravah.

Gostiteljica večera, Lindsey Vonn, se je odločila za dolgo srebrno bleščečo opravo in rožnato lasuljo, medtem ko je njena ekipna kolegica Mikaela Shiffrin na dogodek prišla v oprijeti kratki vzorčasti oblekici in belih škornjih.

Med gosti je bilo opaziti še nekatere druge članice ameriške smučarske reprezentance, kot so smukačici Jacqeline Wiles in Alice Mckennis ter ekipna predstavnica za stike z javnostjo Megan Harrod. 33-letna Vonnova je na zabavo prišla v spremstvu mlajše sestre Karin Kildow in brata Reeda Kildowa.

VIP-smuka z Lindsey
V sklopu prireditve je potekala dražba smučarskih spominkov, ekskluzivnih smučarskih počitnic in VIP-smuke z Vonnovo - najuspešnejša smučarka vseh časov se je že naslednji dan s skupino desetih srečnežev odpravila na smučišče, kjer so lahko z Vonnovo vijugali, se slikali in bili deležni njene strokovne analize svojih voženj.

Vsa zbrana sredstva razprodanega dogodka so šla na račun fundacije Lindsey Vonn, katere cilj je krepitev lokalne skupnosti s šolninami, izobraževanjem in telovadbo za dekleta in tako "graditi naslednjo generacijo žensk".

@lindseyvonn at the #lvfglamjam

A post shared by Fan Page Of Lindsey Vonn (@lindseyvonnofficialfanpage) on Apr 6, 2018 at 11:07am PDT