Catherine se je v čarovniško vlogo zelo vživela. Foto: Reuters
Catherine se je v čarovniško vlogo zelo vživela. Foto: Reuters

Kate in William ter Harry so se podali v zakulisje filmov o Harryju Potterju in se sprehodili po dvorcu Hogwarts, kjer so znanje nabirali mladi čarovniki. Tudi britanska kraljeva trojka se je tako naučila nekaj čarovniških trikov.

Največ pogledov je bila med ogledom deležna vojvodinja Cambriška, katere nosečniški trebušček je vse opaznejši. Catherine je Britance znova osvojila s svojim modnim videzom - oblekla je belo oblekico s črnimi pikami, za katero je v Topshopu odštela zgolj 38 britanskih funtov.

"Batmobil" navdušil Willa in Harryja
Še preden so si ogledali prizorišče Harryja Potterja, so si William, Catherine in Harry skupaj s 500 povabljenci ogledali še drugi del studia, kjer so snemali film o Batmanu The Dark Knight Rises.

Brata sta v ogledu Batmanovih stvari nadvse uživala, še posebej pa jih je navdušil "batmobil". William se je po pisanju britanskih medijev obrnil k svojemu bratu in mu zašepetal: "Morala bi si ga izposoditi za konec tedna."

William, Catherine in Harry so se nekaj časa zadržali tudi pri rekvizitih in kostumih, ki so jih uporabili v Batmanu. William je tako zaposlene v studiu vprašal, ali je igralec res nosil tako težek kostum. Kot zanimivost naj omenimo, da je Christian Bale potreboval kar 25 minut, da si je nadel Batmanovo obleko.