Reese in Sofia zadnje tedne v pripravah na ameriške premiere filma Hot Pursuit redno objavljata precej sproščene selfije. Foto: Instagram
Reese in Sofia zadnje tedne v pripravah na ameriške premiere filma Hot Pursuit redno objavljata precej sproščene selfije. Foto: Instagram
Jabolko ne pade daleč od drevesa ... Ava Phillippe in Reese Witherspoon. Foto: Instagram

Mediji so bili najbolj navdušeni nad Avo Phillippe, 15-letno Reesino hčerko, ki se je igralki rodila v zakonu z igralcem Ryanom Phillippejem. Podobnosti z lepima slavnima staršema dekle ne more skriti. "Jaz in moja deklica, pripravljeni na premiero #HotPursuit! @avaphillippe," je objavila fotografijo na Instagramu 39-letna Witherspoonova, ki ima sicer s svojim nekdanjim možem še 11-letnega sina Deacona, z zdajšnjim možem Jimom Tothom pa dve leti in pol starega Tennesseeja.

Na premieri filma v hollywoodskem Chinese Theatru je bil sicer tudi Toth, ki je Reese pospremil na rdeči preprogi, medtem ko 42-letna Vergara ni mogla umakniti rok in pogleda z Manganiella, postavnega zvezdnika serije Prava kri, s katerim sta se zaročila za božič po zgolj petih mesecih zveze.

"Blazno smešna" Sofia
A zvezdi premiere in promocijske turneje sta nedvomno simpatični igralki. Čeprav najnovejša komedija oskarjevki Reese nedvomno ne bo prinesla novega zlatega kipca, pa je očitno, da se je pri snemanju zelo zabavala.

"Uživala sem v vsaki minuti snemanja, predvsem zato, ker je bilo tako zabavno delati s Sofio. Bilo je res zelo sproščeno. Mislim, nobene resnosti ni bilo, vsi smo se samo noro dobro zabavali," je povedala Witherspoonova za Us Weekly.

"Sofia je osebno prav tako čudovita oseba, kot je na platnu. Preprosto ne moreš, da je ne bi imel rad. Blazno smešna. Ves čas nas je spravljala v smeh. Ko si pogledal za kamero, se je snemalec kar tresel. Ker je tako zabavna. In mislim, da je res svež glas komedije. Vedno je lepo delati z novimi ljudmi," je še dodala zvezda filmov Hoja po robu, Blondinka s Harvarda in Divja.

Zgodba filma Hot Pursuit se vrti okoli zadrgnjene, pravilom zaprisežene policistke (Witherspoon), ki skuša zaščititi družabno in živahno vdovo mamilarskega šefa (Vergara), medtem ko se podita čez Teksas, ob tem pa ju preganjajo pokvarjeni policisti in morilci.